20 Eylül 2024
  • İstanbul25°C
  • Ankara23°C
  • Antalya29°C

ITB BERLİN 2022 AÇILIŞ BASIN TOPLANTISI ONLİNE YAPILIYOR

ITB Berlin 2022’nin 8-10 Mart tarihleri ​​arasında canlı yayınlanacak kongre parkurunda büyüleyici konuları olan destinasyonlar, şirketler ve organizasyonlar yer alıyor

ITB Berlin 2022 açılış basın toplantısı online yapılıyor

05 Mart 2022 Cumartesi 09:00

BERLİN - Messe Berlin, Georgia, Statista Q ve Alman Seyahat Birliği'nden (DRV) üst düzey isimlerin yer aldığı açılış basın toplantısı – 8-10 Mart tarihleri ​​arasında canlı yayınlanan kongre parkurunda büyüleyici konuları olan destinasyonlar, şirketler ve organizasyonlar yer alıyor

Dünyanın önde gelen seyahat ticaret fuarının 8 Mart 2022'de açılmasına sadece birkaç gün kaldı. Etkinlikler, ilk kez Salı ile Perşembe günleri arasında gerçekleşen üç günlük sanal ITB Berlin Konvansiyonu ile başlayacak. Üç günün her birinde kilit konular esneklik, dijitalleşme ve sürdürülebilirlik olacak. Bunu, 17 Mart'ta, alıcılar ve sağlayıcılar için çok sayıda ağ oluşturma fırsatı sunan Dijital İş Günü izleyecek. Yaz boyunca, Avrupa çapında bir dizi yeni B2B ağ oluşturma etkinliği formatı tamamlayacak. ITB Berlin Konvansiyonu'na katılım ücretsizdir – gişe artık açıktır. Programın tüm detayları itb.com-convention/ adresinde bulunabilir.

Kongre, 8 Mart'taki açılış konferansına üst düzey isimler katılıyor

Diğer kongre etkinlikleriyle birlikte canlı yayınlanacak olan açılış konferansının 8 Mart Salı günü saat 9'da yapılması planlanıyor. Sergi alanında Messe Berlin stüdyosundan Katie Gallus tarafından canlı olarak yönetilecektir. Messe Berlin'in CEO'su Martin Ecknig, kongreyi açacak ve bu yılki ITB Berlin için planlanan önemli noktaları önizleyecek. Katılımcılar, Gürcistan Büyükelçisi Sayın Prof. Dr. Levan Izoria'dan fuarın kültürel destinasyonu Gürcistan'ı ilk elden öğrenebilecekler. Ülke zaten geçen yılın ITB Macera Ortağıydı ve 2022'de kültürel özelliklerini sunuyor. Gelecek yıl, fuar tekrar Berlin Sergi Alanlarında gerçekleştiğinde, resmi ev sahibi ülke olacak. MD Statista Q'dan Peter Kautz, pandeminin gelecekte seyahat endüstrisinin kaderini ve müşteri beklentilerini nasıl değiştireceğine dair büyüleyici bir fikir verecek. Alman Seyahat Derneği (DRV) başkanı Norbert Fiebig, bir yanda pandemi arasındaki çatışma ve diğer yanda giderek artan acil sürdürülebilirlik ihtiyacı hakkında konuşacak.

Büyüleyici konularla katılımcı sunumları ve basın toplantıları

Canlı yayın kuralına paralel olarak, şirketlerin ve kuruluşların 30 dakikalık sunumlar veya basın toplantıları düzenlemek için kullanabilecekleri başka bir yayın kanalı da mevcuttur. Daha fazla program detayı şu adresteki katılımcı sunumu ve basın toplantısı bölümünde bulunabilir: itb.com-convention/.

Salı, 08 Mart 2022

İlk gün, Almanya'nın aile tatilleri için bir numaralı destinasyonu olmayı hedefleyen Mecklenburg-Vorpommern (Alman Federal Devleti) ile başlayacak. Bunu Malezya'daki aynı isimdeki bölgeden Sarawak Seyahat Sohbeti izleyecek. Ardından, tatil destinasyonu Nationalpark Hohe Tauern , milli parkın 2022 yaz programını sunacak. 'Yer:Şehir:Destinasyon – Konukseverlik Ekosistemine Doğru' başlıklı etkinlikte, katılımcılar Tourismus NRW (Alman Federal Federal Cumhuriyeti) ile bir panel tartışmasını dört gözle bekleyebilirler. State), TourismusNews Deutschland'ın baş editörü Christian Leetz tarafından yönetildi. Konuklar, Tourismus NRW CEO'su Dr. Heike Döll-König ve Turizm Araştırmaları profesörü ve Girişimcilik Merkezi başkanı Prof. Dr. Harald Pechlaner olacak. DZT inovasyon müdürü Olaf Schlieper tarafından yönetilen bir etkinlikte, Alman Ulusal Turist Kurulu , dijital iletişimin çevreye duyarlı ve iklim dostu turizmi teşvik etmedeki rolü hakkında konuşacak. Thüringen Tourismus , 'Kültürün tadını çıkarın, doğayı deneyimleyin, meraklı kalın' başlıklı bir etkinlik düzenleyecek ve ardından Paraguay kendisini Güney Amerika'nın ruhu olarak tanıtacak. Otel yönetim platformu Stayntouch'ı temsil eden Laureline Klijnsma, mobil teknolojinin ziyaretçi katılımını ve operasyonel verimliliği artırmaya nasıl yardımcı olduğuna bakacak. Ardından DynAmaze girişiminin kurucu ortağı Pétur Müller düzenlediği basın toplantısında dinamik fiyatlandırmanın eğlence ve turizm endüstrisi üzerindeki etkileri hakkında konuşacak.

Çarşamba, 09 Mart 2022

Çarşamba öğleden sonra, kongre katılımcıları, Saksonya-Anhalt'ın (Alman Federal Eyaleti) UNESCO Dünya Mirası Sit Alanı'nı sunmasını sabırsızlıkla bekleyebilirler. Kuzey Ren-Vestfalya , şehir tatillerinin "havalıdan klasiğe" nasıl değiştiğini gösterecek ve PayPal , 2022 Seyahat Pusulası'nı sunacak. İçinde şirket, değişen talep, rezervasyon modelleri ve ödeme yöntemlerinin Alman tatil seyahat pazarını nasıl etkilediğini açıklayacak. Agencia Catalana de Tourismo , Barselona'dan tıbbi bir destinasyon olarak bahsedecek ve Balear Adaları, pandemi çağında “yeni turizme” bakacak. Programda öne çıkan diğer bir konu da, ITB Berlin'in ortak sponsorluğunu üstlendiği ve sektördeki seçkin sosyal sorumluluk örneklerini onurlandıran TO DO Ödülleri'nin sunumu olacak. Bu yılki kültürel destinasyon Gürcistan , Alman Ulusal Turist Kurulu , Türkiye , Güney Afrika ve Berlin merkezli Profitroom şirketi ev sahipliği yapacak ek sunumlar ve basın toplantıları, otel ve tatil köylerini dönüştürmekten en iyi şekilde nasıl yararlanılacağını gösterecek. ITB Berlin'in medikal turizm danışmanı Thomas Bömkes, medikal turizmdeki zorlukları ve çözümleri inceleyecek. ITB KSS komiseri Rika Jean-Francois, ITB HNE Seyahat Girişimcilik Yarışması ödüllerini sunacak.

Perşembe, 10 Mart 2022

Saksonya-Anhalt (Alman Federal Devleti), gelecek seyahat sezonu için ilham sunarak kongrenin üçüncü gününü başlatacak. Deneyim teknolojileri, ürünleri ve hizmetleri için bir B2B pazar yeri olan Berlin merkezli şirket XPRO , yeni bir statü sembolü olarak seyahat deneyiminden bahsedecek. Kendilerini tanıtacak yerler Güney Afrika , Paraguay ve dağ zirvesi Mt. Huangshan ile Çin'in Huangshan bölgesi olacak. VisitScotland, Slovenya Turizm Kurulu , DZT ve Balearlılar , fuarın son gününde ITB Berlin Konvansiyonu'nda temsil edilecekler.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA