19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara17°C
  • Antalya24°C

İSTANBUL’UN İÇİNDE İSTANBUL’DAN UZAK: NEFES ORMAN

Nefes Orman’ın kurucusu deneyimli turizmci Mustafa Özdemir “Misafirlerimize İstanbul’un içinde İstanbul’dan uzak sağlıklı yaşamın tadını alabilecekleri bir tesis sunuyoruz.

İstanbul’un içinde İstanbul’dan uzak: Nefes Orman

08 Eylül 2023 Cuma 10:00

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL -
Şile’de kurduğu Sahil Köy Kamp ile tatilcilere doğayla barışık yaşam sunan deneyimli turizmci Mustafa Özdemir, İstanbul'un Asya Yakası'nda Ömerli Barajı yanında bulunan Paşaköy’de hizmete hazırladığı “Nefes Orman” adlı modern kamp ile doğa severlere nefes aldıracak. Mustafa Özdemir “Misafirlerimize İstanbul’un içinde İstanbul’dan uzak sağlıklı yaşamın tadını alabilecekleri bir tesis sunuyoruz. İnsanlar şehrin baskıcı yaşamından bıktıkları zaman Nefes Orman’da bambaşka bir dünyaya gelerek kendilerini yenileme fırsatı bulacaklar. Özellikle misafirlerine özel yaşam sunmak isteyen seyahat acenteleri burada konuklarını mutlu ederek dönecekler. Bu nedenle 'İstanbul nefes alacak diyoruz” şeklinde konuştu.

nefes-orman.png
nefes-orman-004.png
Sektör temsilcilerinden birçok ismin katılım sağladığı tanıtımda katıımcılara Nefes Orman'ın 8 ayrı alanı ve bu alanlar ile gerçekleştireceği çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Birçok imkânı doğa içinde buluşturan Nefes Orman, ses geçrici açılışın hemen ardından yeni etkinliklerine hazırlanıyor! Sıla, Cem Adrian, Sefo ve Zeynep Bastık konserleri ile doğallığın içinde bir başka eğlenceyi sunan  Nefes Orman, yıl boyunca sunduğu çeşitlilik ile derin bir nefes almak için sayısız seçenek sunmaya devam edecek.

mustafa-ozdemir,-pasakoy.jpgmustafa-ozdemir,-pasakoy-001.jpg

150 DÖNÜM ORMAN İÇİNDE TESİS
İstanbul’un Asya yakasındaki seyahat acenteleri ve iş ortaklarının, organizasyon firmaları, yapım şirketleri ve birçok markanın katıldığı tanıtım toplantısında Mustafa Özdemir “150 dönüm orman arazisinde özel konaklama ve etkinlik yerleri dışında misafirlerin özgürce yaşamaları ve kendilerini yenilemeleri için alarlar oluşturduk. Konaklama yerleri birbirine yakın olmayan şekilde düzenlendi. Çevremizde yürüme alanları ve Ömerli Gölü bulunuyor. Şehrin kalbinde, gösden uzak 15 hektar alan üzerinde her türlü etkinliğin yapilabileceği bir tesis yapıyoruz” dedi.
10.000 kişilik dev amfi sahnesi, düğün ve kurumsal organizasyonlara yönelik etkinlik alanları, adrenalin dolu fırsatların olduğu parkuru, wellness sağlıklı yaşam alanı, tenis kortları ve daha birçok imkânı misafirleriyle buluşturuyor.  Nefes Orman, trekkingden kanoya, yoga etkinliklerinden fitness ve pilates etkinliklerine, deneyim atölyelerinden akıl-bilim ve meslek etkinliklerine, müzikten seramik ve ahşap atölyelerine, organik pazar ve kafe, restoranlarına kadar birçok proje hem şehrin imkanlarına sahip olacak kadar şehrin içinde yaşanıyor.  Çiçeklerin, renklerin, tatların ve kokuların en deriniyle, en doğal haliyle hissedilebileceği kadar şehirden uzakta imkan sağlıyor!

nefes-orman-001.pngnefes-orman-002.png
mustafa-ozdemir,-pasakoy-007.jpgBahçeşehir Üniversitesi Müzik Kulübü(nde bir öğrenci gitar çalıp şarkı söyledi

mustafa-ozdemir,-pasakoy-006.jpg-006.jpg
mustafa-ozdemir,-pasakoy-002.jpg
mustafa-ozdemir,-pasakoy-006.jpg-009.jpg
mustafa-ozdemir,-pasakoy-006.jpg-007.jpgmustafa-ozdemir,-pasakoy-006.jpg-008.jpg
'Nefes Orman'ın uğuru toteme totem yaptım

ISTANBUL’UN IÇINDE ISTANBUL’DAN UZAK

Nefes Orman” 8 zone üzerine kurulu. “Hane” diye tanımlanan konaklama yerleri dışında insanların bir araya gelip buluşmalarını sağlayacağı “kulüp” alanı bulunuyor. Bunun dışında etkinliklerin yapılacağı sahne bölümü, yürüyüş ve koşu parkurları, kano ve trekking, ata binme alanı, tenis, yoga, pilates gibi sporların yapılacağı bölümler yer alıyor.

mustafa-ozdemir,-pasakoy-003.jpg

NEFES ORMAN’DA NEFES ALINACAK

“Nefes Orman”ın en önemli etkinlikleri arasında çevresi çam ormanları ile çevrili alanda misafirlere nefes alma eğitimleri vererek sağlıklı yaşamın sırları anlatılacak.
Tesisin kurucusu Mustafa Özdemir, uzmanlar eşliğinde kalıdığı bir neges eğitiminde öğrendikleri karşısında “Biz doğru nefes almayı bilmiyor muşuz. İnsan doğru nefes alınca gençleştiğini ve daha dinamik olduğunu hissediyor. Bu nedenle biz Nefes Orman’a nefes eğitimi koyarak, mesafirlerin buradan gençleşerek dönrmelerini hedefliyoruz” dedi.

mustafa-ozdemir,-pasakoy-005.jpg
Mustafa Özdemir'i turizmci Semih Selimoğlu ile birlikte kutladık
nefes-orman-003.png

MISAFIRLER KENDILERINI KEŞFEDECEK

Nefes Orman’da sanat atölyelerİnin bulunduğunu anlatan Mustafa Özdemir, “misafirlerimiz atölyelerde kendilerini keşfedecekler. Resim, şiir, şarkı, müzik gibi aklınıza ne gelirse her türlü sanat etkinlikleri bu atölyelerde yer alacak. Biz misafirlerimizi biz olarak görüyoruz.Bu nedenle ‘biz sizinle birlikteyiz’ şeklindeki sloganımızı sık sık tekrar ediyoruz. Çünkü konuklarımız olmazsa bizler olmayız. Nefes Orman, misafirlerimizle yaşayacak ve İstanbul’a farklı bir renk katacak tesis olarak hazırlanıyor” dedi.

mustafa-ozdemir,-pasakoy-006.jpg-004.jpgKapıda herkes "Hoşgeldirniz' diye karşılandı

mustafa-ozdemir,-pasakoy-006.jpg-005.jpgŞile Sahil Köy Kampı ekibi de birilkteydi

mustafa-ozdemir,-pasakoy-006.jpg.jpgmustafa-ozdemir,-pasakoy-006.jpg-001.jpgmustafa-ozdemir,-pasakoy-006.jpg-002.jpgmustafa-ozdemir,-pasakoy-006.jpg-003.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA