20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya22°C

İSTANBUL HAVALİMANI’NDA 451 ODALI YOTEL AÇILDI

Havalimanı ve şehir otelciliğinin önde gelen markalarından YOTEL’in Türkiye’deki ilk işletmesi İstanbul Havalimanı’nda kapılarını açtı.

İstanbul Havalimanı’nda 451 odalı YOTEL açıldı

06 Nisan 2019 Cumartesi 13:00

İSTANBUL - Havalimanı ve şehir otelciliğinin önde gelen markalarından YOTEL’in Türkiye’deki ilk işletmesi İstanbul Havalimanı’nda kapılarını açtı. Terminalin iki ayrı kısımda, toplamda 451 kabin (oda) ile hizmet verecek olan YOTELAIR ve YOTEL İstanbul Havalimanı, kapasite açısından dünyadaki havalimanı otelleri sıralamasında ilk üçe giriyor.

yotel-.jpg‘Türkiye’de büyürüz’

YOTEL Global CEO’su Hubert Viriot, şu anda dünyada 9 otelle hizmet verdiklerini belirterek “YOTEL, 2021 yılında dünya çapındaki otel sayısını 29 otele, 2023 yılında ise 60’a çıkarmış olacak. YOTEL İstanbul Havalimanı’nın başarısı, İstanbul’da ve Türkiye’nin diğer büyük illerinde gelecek yatırımlarımız açısından son derece büyük öneme sahip. Türkiye’de büyümeyle yakından ilgileniyoruz” dedi.

YOTEL İstanbul Havalimanı Genel Müdürü Bora Göymen ise şunları söyledi:

“Türkiye’deki ilk işletmemizi bölgenin hava trafiğini büyük ölçüde artıracak olan İstanbul Havalimanı’nda açmış olmaktan dolayı büyük gurur duyuyoruz. Çok kısa bir süre içerisinde yüzde 80 doluluk oranına erişeceğimizi umuyoruz.”

İstanbul Havalimanı içerisinde kara tarafında 277 oda (kabin) ile YOTEL Istanbul Havalimanı, hava tarafında 174 oda (kabin) ile YOTELAIR; Premium ve First Cabin’den VIP Suites’lere kadar toplamda 451 oda (kabin) ile hizmet veriyor.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA