20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya22°C

İSTANBUL HAVALİMANI'NDA NAPOLYON DÖNEMİ ALTIN PARALAR

Türkiye’ye kaçak olarak sokulmak istenen Napolyon dönemine ait 153 altın para ile 7 lüks saat ele geçirildi. Yolcunun havalimanındaki şüpheli hareketleri ve polisin takibi kameralara yansıdı.

İstanbul Havalimanı'nda Napolyon dönemi altın paralar

06 Şubat 2021 Cumartesi 13:00

İSTANBUL - İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin kaçakçılıkla yürüttükleri çalışmalar kapsamında 2 Şubat Salı gecesi Türkiye'ye giriş yapan ve durumundan şüphelendikleri Cezayir asıllı Fransız vatandaşı A. B.'yi bagajlarını alıp gümrüklü alandan çıkış yaptıktan sonra durdurdu.

istanbul-havalimani-084.jpg
istanbul-havalimani-087.jpgNAPOLYON DÖNEMİNE AİT...

Yolcunun valizinde yapılan aramada Türkiye'ye kaçak olarak sokulmak istenen her biri 300-500 Avro değerinde 7 farklı markaya ait lüks kol saati ile Napolyon döneminde 1851-1914 yılları arasında üretilmiş yaklaşık 400 bin TL değerinde 153 Fransa altın parası bulundu. Gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilen şüpheliye, adli kontrol hükümleri uygulandı.

istanbul-havalimani-088.jpgYolcunun havalimanındaki şüpheli hareketleri ve polisin takibi güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.
istanbul-havalimani-089.jpg
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA