20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C
  • Antalya22°C

İSTANBUL, 2022’DE DÜNYANIN TENİS YILDIZLARINI AĞIRLAYACAK

New Inn, spor ve eğlence sektörünün liderlerinden Hollandalı Soul Entertainment ile dünyanın ünlü tenisçilerini İstanbul’a getirmek üzere işbirliği kurdu.

İstanbul, 2022’de dünyanın tenis yıldızlarını ağırlayacak

02 Kasım 2021 Salı 11:00

İSTANBUL- Konaklama tesislerini kiralayarak çeşitli etkinliklerle onları konuklar için cazip hale getiren New Inn, konaklamayı spor etkinlikleri ile buluşturarak yeni bir bakış açısı geliştirdi.

İyi lokasyonlarda boş ve günlük kiraya verilmek istenen rezidanslara talip olduklarını belirten New Inn’in kurucu ortağı Yusuf Akbal, “Aylık kiralama ile mülk sahiplerine yüzde 50 ile yüzde 70 arasında değer yaratıyoruz. Turizmde fark yaratırken İstanbul’da 12 ay konaklama hizmeti veriyoruz” dedi.

HEDEF 20 ÜLKEDEN 30 BİN TENİS SEVER
Tenis kortları çevresindeki konaklama tesislerini kiralayan New Inn, spor ve eğlence sektörünün dünya liderlerinden Hollandalı Soul Entertainment ile ünlü tenisçileri İstanbul’a getirmek üzere işbirliği kurdu.
İstanbul 2022’de yılın 12 ayı 20 ülkeden 30 bin dünyanın ünlü tenisçileri ve tenis sevenlerini ağırlayacak. Tenis kortlarının çevrsinde bulunan rezidansları tenisçilerin konaklaması için hazırladı.
2021’de ilk 10 ayda 28 bin yabancıyı Türkiye’de misafir eden start up şirketi New Inn, Hollandalı Soul Entertainment ile birlikte dünyanın tenis yıldızlarını İstanbul’a getirecek.

new-inn,.jpgDÜNYA YıLDıZLARı GELECEK
New Inn’in kurucu ortağı Yusuf Akbal, “20 ülkeden 30 bin tenis sever dünya yıldızlarını izlemek için İstanbul’a gelecek. Özel mimariyle tasarlanan rezidanslarda konaklayacaklar. Bu sayede, ülkemize maddi hem de prestij anlamında katma değer sağlıyoruz” dedi.

UZUN KONAKLAMA YAPIYORLAR
Akbal, mülk sahipliği, mülk yönetimi ve mülk yatırımcılığına yeni bir bakış açısı getirdiklerini ve New Inn’ın, 10 ayda ağırladığı 28 bin misafirin ortalama kışın 21 gün, yazın 7 gün geceleme yaptığını söyledi

Akbal, şunları anlattı: “Bu rakam, otellerdeki ortalamanın çok üzerinde. Aslında ülkemize de ilgi gösteren, yatırım amaçlı, araştırma amaçlı gelen iyi bir kitleyi ağırlıyor. Ülkemiz adına onlara bir nebze de rehberlik ediyoruz. Bir anlamda günlük kiralamanın şeffaflaşması, vergisel anlamda da kayıt altına alınması için örnek de bir şirketiz. Bu kurumsal yapı, yabancı misafirleri cezbediyor, geceleme sürelerimiz biraz da bu sebeple uzun.”

BOŞ KALAN REZIDANSLARA TALIBIZ

Turizm sektörüne getirdikleri yeni bakış açısı sayesinde 2021 yılbaşından itibaren yüzde 300’ün üzerinde büyüdüklerini söyleyen Akbal şöyle devam etti: “Biz 2021 ve 2022’de lokasyonlarımızı çeşitlendirmek amacıyla stratejik işbirliği anlaşmalarımızı planlıyoruz. Bu anlamda iyi lokasyonlardaki boş ve günlük kiraya verilmek istenen rezidanslara talibiz. Aylık kiralamaya kıyasla mülk sahipleri için ortalama yüzde 50 ile yüzde 70 arasında daha fazla değer oluşturduğumuz da bir gerçek.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA