20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya22°C

İSİAS OTEL'DE ENKAZDAN ÇIKARILAN ÇAVDIR HASTANEYE KALDIRILDI

Adıyaman'da İsias Otel'de enkaz altında kalan Evren Çavdır'ın yaşadığı tespit edildi. Çavdır hastaneye kaldırıldı.

İsias Otel'de enkazdan çıkarılan Çavdır hastaneye kaldırıldı

12 Şubat 2023 Pazar 08:00

ADIYAMAN - Adıyaman'da İsias Otel'de enkaz altında kalan Evren Çavdır'ın yaşadığı tespit edildi. Çavdır hastaneye kaldırıldı. Türkiye'deki deprem felaketinin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ediyor...  Adıyaman'da İsias Otel enkazında bulunan Evren Çavdır'ın yaşadığı tespit edildi. Enkazdan çıkarılan Çavdır hastaneye kaldırıldı.Çavdır'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
isias-otel-003.jpg

isias-otel-001.jpgBAŞBAKANLIKTAN RESMİ AÇIKLAMA

Başbakanlıktan konuyla ilgili yapılan resmi açıklama şöyle:
"KKTC kafilesinden son kalan bir kişinin de hala bulunduğu, Adıyaman’daki İsias Otel enkazında yürütülen arama ve kurtarma çalışmaları sonucunda bir kişi canlı kurtarılarak hastaneye kaldırıldı."

 Tüm KKTC vatandaşlarına ulaşıldığını açıkladı.
Türkiye’de gerçekleşen deprem felaketi sonrasında Adıyaman’daki İsias Otel enkazında yürütülen arama ve kurtarma çalışmaları neticesinde KKTC kafilesinde bulunan kardeşlerimizin son ikisinin naaşına da ulaşmış bulunuyoruz. Ulaşılan bu kayıplarla Adıyaman’da yitirdiğimiz KKTC vatandaşı sayımız 35’e yükselmiştir. Türkiye geneli kaybettiğimiz KKTC vatandaşı sayımız ise 48 olmuştur. Orada bulunan ekiplerimiz zor durumda olan herkese ulaşmak ve yardım eli uzatmak için çalışmaya devam ediyorlar. Kardeşlerimize Allah’tan rahmet tüm halkımıza başsağlığı diliyoruz

isias-otel-002.jpg

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA