25 Ekim 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C
  • Antalya21°C

İNKİM OTEL'İ İBRAHİM EREN İŞLETECEK

Çeşme Ilıca’da “Ünlülerin oteli” denilen ve ikiz şekilde yerleşen Inkim Otel ve Otel Z, “Club Scala Nuova Inkim Çeşme” adıyla sezona giriyor.

İnkim Otel'i İbrahim Eren işletecek

22 Şubat 2015 Pazar 20:30

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
ÇEŞME-
Çeşme Ilıca’da “Ünlülerin oteli” denilen ve ikiz şekilde yerleşen Inkim Otel ve Otel Z, “Club Scala Nuova Inkim Çeşme” adıyla sezona giriyor. Başta Serdar Ortaç olmak üzere sinema ve sanat dünyasından ünlülerin tercihi olan ikiz oteli Türk turizminin önemli yöneticilerinden İbrahim Eren 7+3 olmak üzere 10 yıllığına kiraladı.

ibrahim-eren5.jpg

ÖZEL HİZMET EKİPLERİ KURULDU

Club Scala Nuova Inkim Çeşme’yi Avrupa’da pazarlayacaklarını söyleyen İbrahim Eren “ Özellikle İngiltere pazarı için özel bir ekip kurduk. İç pazar için de ayrı bir çalışma yapıyoruz. Mutfak ve banket operasyonları için başarılı bir ekip oluşturduk. Otelin bir çok özelliği bulunuyor. Termal ve spa’ya önem veriyoruz. Otel, Nisan ayından Eylül ayına kadar açık kalacak şekilde hizmet planlıyoruz” dedi.

inkim-otel-cesme-7.jpg

inkim-otel-cesme-5.jpg

Oteller İzmir Adnan Menderes Havaalanı 68,5 km mesafede bulunan şık ve konforlu otel Çeşme, Ilıca'da yer alıyor. Çeşmenin tam kalbinde bulunan ikiz otel konfor, rahatlık ve mükemmel tatil arayanların tercihi oluyor. Konumu itibarı ile İnkim Otel ve arkasında bulunan Otel Z, denizi, kumu ve güneşi ile dünyaca meşhur Ilıca Plajı’nın başladığı yerde bulunuyor. Otel, Antik çağlardan beri şifa ve sağlık kaynağı olan deniziyle, Çeşme’nin en gözde tatil destinasyonlarından Ilıca’nın tam merkezinde denize sıfır konumda yer alıyor.

inkim-otel-cesme-4.jpg

inkim-otel-cesme1-.jpg

inkim-otel-cesme-1a.jpg

YAZ AYLARININ VE ŞÖHRETLERİN GÖZDE OTELİ

İzmir’in önemli müteahhitlik firmalarından Zabçı İnşaat, 1989 yılında turizm yatırımlarına Çeşme İnkim Otel ve Çeşme Z Otel ile girdi. Tatil otelciliği konseptini grup şirketlerine ekleyen Zabçı İnşaat’ın yaptığı iki otel tek marka altında birleştirilerek 10 yıllığına İbrahim Eren tarafından işletilecek.
İnkim Otel’de 70, Otel Z’de 56 oda olmak üzere 126 oda ve 280 yatak bulunduğunu anlatan İbrahim Eren otelin Scala Nuova markası ile hizmet vereceğini belirterek “Scala Nuova İnkim Çeşme yaz aylarının modası olacak. Otelde kral dairesi standardında 2 vip suite, 15 adet normal suite oda bulunuyor. Otelin oda fiyatları sezonda 300 TL’yi buluyor. Booking.com’daki notu ise 7.2 gibi oldukça yüksek değerdedir. Biz bu değerleri kalitemizle daha yükselteceğiz”dedi.

inkim-otel-cesme-2.jpg

inkim-otel-cesme-3.jpg

KONFOR VE HİZMET BİRLİKTE
İnkim Otel’de düz ekran TV ve ücretsiz Wi-Fi gibi modern konforlar mevcut. İnkim'in özel plajı ve yüzme havuz alanları geceleri yüksek teknolojiye sahip ışıklandırma sistemi ile aydınlatılıyor. İnkim'in geniş odalarının tümü klimalı ve iyi donanımlı banyoya sahip. Deluks odada oturma alanı, renkli aydınlatma ve spa küveti yer alıyor. Konuklar açık yüzme havuzunu kullanıyor, oyun salonunun ve bilardo oynayabiliyor. Otelin restoranı ve iki barı bulunuyor. Otel İnkim çağın gerektirdiği, en iyi ve modern mimari çizgileri, daima yeniliklerle otele yansıtıyor. Aynı imkanlar Otel Z’de de yer alıyor.
Otelde birbirinden çeşitli aktiviteler ile eğleniliyor. Çeşme ve çevresinde tarihi noktalara turlar düzenleniyor. Deniz aşıkları, tekne turlarına katılıyor. Alaçatı’nın dünyaca ünlü en iyi rüzgar sörfü alanlarında rüzgarla dans edebiliyor. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA