20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C
  • Antalya22°C

İNGİLTERE BAŞBAKANI BORİS JOHNSON HASTANEYE YATIRILDI

Kraliçe’nin TV’de daha iyi günlerin geri döneceğini söylediği sırada Başbakan Boris Johnson koronavirüs nedeniyle hastaneye yatırıldı

İngiltere Başbakanı Boris Johnson hastaneye yatırıldı

05 Nisan 2020 Pazar 15:00

LONDRA- Kraliçe İngilizleri koronavirüsü nedeniyle sabır göstermeye ve kontrol için herkese hastanede test yaptırmaya çağırdı. Kraliçe İngiltere'ye pandeminin neden olduğu keder ve acıya rağmen 'daha iyi günlerin geri döneceğini' söylediğinde Başbakan Boris Johnson devam eden koronavirüs semptomları nedeniyle hastaneye yatırıldı .

boris-kralice.jpgII. Elizabeth'in, İngilizlere geleneksel “sessiz, iyi mizahlı çözümlerini” göstermeye çağıran nadir televizyon programında sağlık personeli çalışmaları için teşekkür etti. Kraliçenin konuşmasından sonra, Downing Street, başbakanın doktorunun tavsiyesi üzerine 'ihtiyati bir adım olarak' testler yaptığını doğruladı.

Sağlık Bakanı Matt Hancock, halkın kurallara uymayışını ve evde kalmaya uymadıkları için eleştirdi.

Johns Hopkins Üniversitesi'ne göre, dünya çapında Covid-19 vaka sayısı 1.25 milyonu geçti ve 68.000'den fazla kişi bu hastalıkla birlikte öldü. İngiltere'de ölüm sayısı günde 600'ün üzerinde artarak yaklaşık 5.000'e yükseldi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA