08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C
  • Antalya26°C

İNGİLİZLER TÜRKÇE ŞARKILAR SÖYLEDİ

Yeni yıl kutlamaları turizm kenti Fethiye'de Türkçe şarkı söyleyen İngilizler, yeni yıla Türkçe konuşarak ve geç saatlere kadar eğlenerek girdi.

İngilizler Türkçe şarkılar söyledi

02 Ocak 2008 Çarşamba 08:30

MUĞLA -Yeni yıl kutlamaları turizm kenti Fethiye'de İngilizlerin Türkçe şarkılar söylemesi eşliğinde yapıldı. Türkçe şarkı söyleyen İngilizler, yeni yıla Türkçe konuşarak girdi. Gecede eğlence mekanları da hınca hınç dolarken, insanlar ilerleyen saatlere kadar eğlendi.

2008 yılının ilk dakikaları Muğla'nın Fethiye ilçesinde renkli görüntülerle karşılandı. Ölüdeniz Belediyesi tarafından kutlama töreni düzenlendi. Yerli ve yabancı çok sayıda kişi Ölüdeniz caddelerinde yeni yılı coşkuyla kutladı. Yeni yıl kutlamasına gelenler Ölüdeniz sokaklarına kurulan çöp tenekelerinde yakılan ateşlerin etrafında toplandı. Aşırı derecede alkol tüketilen eğlencelere yerli ve yabancı çok sayıda kişi katıldı.

Yeni yılın sürprizi ise Fethiye'de yaşayan İngilizlerden geldi. "Kiziroğlu Mustafa Bey" türküsünü Türkçe olarak söyleyen İngilizler, alanı dolduranlardan büyük alkış aldı. İngilizlerin gösterisinin ardından havai fişek gösterileri yapıldı. Renkli görüntülerin oluştuğu havai fişek gösterilerinin ardından, insanlar eğlence mekanlarına akın etti. Yılbaşı kutlamalarını buralarda sürdüren insanlar, gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.

SON DAKİKA