20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

İKİ YILDIR ARADIĞI ALMAN DOSTLARINI BAKIM EVİNDE BULDU

Restoran işletmecisi Mehmet Çayır, 25 yıl Manavgat'ta birlikte yaşadıkları Alman çift, Berlin’e döndüklerinde iki yıl boyunca izlerini aradı. Sonunda yaşlı bakım evinde buldu.

İki yıldır aradığı Alman dostlarını bakım evinde buldu

17 Şubat 2020 Pazartesi 20:00

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
MANAVGAT/ANTALYA- Yaklaşık 25 yıl Antalya Manavgat'ta yaşadıktan sonra Almanya’nın Berlin şehrine geri dönen Valdomar ve Movgixtc Litke'den 2 yıldır haber alamayan Türk dostu restoran işletmecisi Mehmet Çayır, Berlin Belidiyesi’nden sağlık haberi alınca mutlu oldu.
mehmet-cayir,.jpgMehmet Çayır,''2 yıldanberi sosyal medyada aradım, yazışmalar yaptım, telefon açmaya çalıştım, telgraf çektim. En son Berlin Belediyesi ve Berlin Büyükelçiliği’ne yazı gönderdim. Sonunda Berlin Belediyesi’nden gelen cevap ile yaşadıklarını öğrenmenin mutluluğu içindeyim” dedi.

mehmet-cayir,-003.jpg
mehmet-cayir,-001.jpgMehmet Çayır,' 82 yaşında olan Alman dostlarının yaşlı ve bakıma muhtaç oldukları için Berlin'de bir yaşlı bakım evine yerleştikleri için 2 yıldır kendilerine ulaşılamadığını belirterek “Yaşlı bakım evinde olduklarını öğrenince dünyalar benim oldu. Telefonda 2 yıldır kendilerini çok aradığımı söyleyince ağladılar ve çok mutlu oldular. Beni en çok mutlu eden sözleri ise bana ‘Oğlum Mehmet bizi unutma, Unutmadığın içinde teşekkür ederiz’ demelerinden çok duygulandım.''

mehmet-cayir,-002.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA