20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

IFEMA MADRİD'DE FITUR 4ALL'IN İLK EDİSYONUNU DUYURULDU

IFEMA MADRID'in 24-28 Ocak’ta düzenlediği Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı FITUR 2024’ün FITUR 4all konferansları, turizmin geliştirilmesi ödül töreniyle tamamlanacak.

IFEMA Madrid'de FITUR 4all'ın ilk edisyonunu duyuruldu

21 Aralık 2023 Perşembe 09:00

MADRID - Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı FITUR , erişilebilir turizm markası TUR4all'ın yaratıcıları IMPULSA IGUALDAD ile işbirliği içinde, erişilebilirlik ihtiyacı olan tüm insanları turizm destinasyonlarına yaklaştıracak bir girişim olan FITUR 4all'ın ilk edisyonunu duyurdu Erişilebilir ve kapsayıcı turizmi teşvik etmeyi amaçlayan hizmetler ve hizmetler. FITUR 2024 ortamında kendi alanına sahip olacak bu yeni bölüm, erişilebilir turizmdeki en son trendlerin ve en iyi uygulamaların güncel bir görünümünü sunarak turizm teklifinin kalitesini, çeşitliliğini ve kapsayıcılığını güçlendirecek.

25 Ocak'ta IFEMA MADRID'in 9. Salonunda gerçekleşecek olan FITUR 4all konferansları , bağlılığı takdir etmenin yanı sıra görünürlük sağlamak ve teşvik etmek için oluşturulan ilk FITUR 4all 2024 Ödüllerinin sunumuyla tamamlanacak. Turizm sektöründe erişilebilirliğin geliştirilmesi ve desteklenmesi . IMPULSA IGUALDAD'ın FITUR işbirliğiyle düzenlediği bu ödüller, sektördeki kapsayıcı turizmde öne çıkan ulusal ve uluslararası destinasyonlara, şirket ve kuruluş veya kurumlara yöneliktir.

Adaylıklarının açıklanacağı önümüzdeki günlerde açıklanacak FITUR 4all 2024 Ödülleri, dört kategoride verilecek. Kapsayıcı Ulusal Destinasyon ve Kapsayıcı Uluslararası Destinasyon , kendi bölgelerinde erişilebilir turizmin gelişimi açısından öne çıkan destinasyonları ve bunların kapsayıcı turizmi teşvik etme üzerindeki etkilerini tanır. Her iki kategori de projenin tasarım ve uygulamasındaki yenilik, kapsayıcılığı ve erişilebilirliği kolaylaştırma potansiyeli, turizm sektörü üzerindeki olumlu etkisi ve tekliflerin tutarlılığı ve sürdürülebilirliği gibi konularda değerlendirilecektir.

Kapsayıcı Turizm Şirketi kategorisinde ödül, erişilebilirlik alanında ürün veya hizmetlerde olağanüstü bir proje geliştiren ve erişilebilirlik ihtiyacı olan kişilerin turizm faaliyetine dahil edilmesine olumlu etki yapan kuruluşa verilecek. Son olarak, işbirliğini, farkındalık yaratmayı ve kapsayıcı politikaların uygulanmasını benimseyen girişimleri başarıyla destekleyen Kapsayıcı Kuruluş veya Kuruma takdir verilecektir. Bu açılardan, bu girişimlerin kapsamı, geniş etki derecesine sahip projeler olması ve aynı zamanda kurum veya kuruluşun faaliyet alanı açısından sektör ve kamuoyunda farkındalık yaratması nedeniyle özellikle değerlendirilecektir. Katılımı teşvik etme, örneklendirme ve/veya eğitme kapasitesi.

Kazananlar, IFEMA MADRİD'de FITUR 2024'te düzenlenecek Fitur 4all Ödül töreninde verilecek diploma ve kupayı alacak. Ayrıca fiziksel ve dijital ortamlarda kullanılabilecek bir mühür alacaklar.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA