20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

IFEMA MADRID, OCAK AYINDA FITUR 2022’NİN YAPILACAĞINI DUYURDU

İspanya Hükümeti, FITUR 2022 Uluslararası Turizm Fuarı'nın planlanan 19-23 Ocak 2022 tarihleri ​​arasında düzenlenmesini oybirliğiyle onayladı.

IFEMA MADRID, Ocak ayında FITUR 2022’nin yapılacağını duyurdu

05 Ocak 2022 Çarşamba 08:00

MADRİD- İspanya Hükümeti, Madrid Bölgesel Hükümeti, Madrid Kent Konseyi, Dünya Turizm Örgütü ve özel sektör kuruluşları, FITUR 2022 Uluslararası Turizm Fuarı'nın planlanan 19-23 Ocak 2022 tarihleri ​​arasında düzenlenmesini oybirliğiyle onayladı.

IFEMA MADRID, sağlık kontrollerini güçlendirecek ve FITUR'un sıhhi ve güvenli olmasını sağlamak için gerekli tüm önlemleri alacaktır.

Fuar, IFEMA MADRID tarafından desteklenen teknolojik ve sanatsal bir kurulum olan HELIXA Experience Center'ın sunumuna ev sahipliği yapacak. Ziyaretçiler önce kendi avatarlarını, kişiselleştirilmiş hiper-gerçekçi bir 3D, #seriezero dijital ikizini gerçek zamanlı olarak oluşturacaklar ve daha sonra dijital platformlarda ve metaverse'de etkileşim kurmak için kullanabilecekler.

Ocak 2022 inci Madrid, 5: 19 inci 23. Ocak: IFEMA MADRID Uluslararası Turizm Fuarı tarihleri teyit etmiştir. Bu karar, IFEMA İcra Komitesi Başkanı José Vicente de los Mozos tarafından düzenlenen bir toplantıda oybirliğiyle onaylandı. Toplantıya Sanayi, Ticaret ve Turizm Bakanı, Madrid Bölgesel Hükümeti Kültür, Turizm ve Spor Bölge Bakanı Reyes Maroto, Turizmden Sorumlu Devlet Bakanı Marta Rivera de la Cruz, Madrid Şehri Fernando Valdés katıldı. Konseyin Turizmden Sorumlu Danışmanı Almudena Maillo, UNWTO Genel Sekreteri Danışmanı Isabel Oliver ve ayrıca FITUR Düzenleme Komitesi ve IBERIA Başkanı Javier Sánchez-Prieto tarafından temsil edilen özel sektör.

Bu toplantıda hazır bulunan tüm paydaşlar, “FITUR'un tutulması, turizm sektörünün tam olarak iyileşmesi ve pandemi öncesi ticari faaliyet seviyelerine geri dönmesi için kritik bir zamanda destek sağlamanın en iyi yolu olduğu konusunda hemfikirdir. İspanya ve Madrid, Ocak ayında bir kez daha, son aylarda muazzam dayanıklılığını gösteren bir sektör olan normal ticari faaliyete geri dönmesi gereken bu endüstrinin potansiyeli hakkında umutlu ve açık bir mesaj gönderecek.”

IFEMA MADRID İcra Komitesi Başkanı José Vicente de los Mozos'un sözleriyle, “Bu karar üzerinde oybirliğine varmamız önemlidir. Turizm sektörü üzerinde büyük bir etkisi olacak ve büyük bir etkinliği güvenli bir ortamda organize edebilmemizi sağlayacak. Bu olay, daha da zor bir durumda, son baskıda kapasitesini zaten kanıtladı. FITUR'un bu sayısı turizm sektöründe bir dönüm noktası olacak, hatta şimdi dünya çapında endüstri için güvenli bir iyileşme konusunda çok iyimser olduğumuz bir yıla başlıyoruz.”

FITUR 2022 ayrıca tüm turizm endüstrisi değer zinciri tarafından desteklenmektedir. Bu, hem İspanya'dan hem de yurtdışından gelen güçlü temsilde ve Fuar için pandemi öncesi seviyelere çok yakın tahminlerde açıkça görülmektedir. Fuar, İspanya'nın tüm bölgelerini temsil eden stantlarla, çok çeşitli İspanyol destinasyonları, yeni şirketler ve daha güçlü bir uluslararası varlık ile sekiz salonu işgal edecek. FITUR, bu yılki FITUR Partner Ülkesi Dominik Cumhuriyeti'nin liderliğinde toplamda yaklaşık yüz ülkeyi yetmiş resmi temsilcilik ile bir araya getirecek.

Titiz Güvenlik Protokolü

FITUR'un normal şekilde çalışmasını sağlamak için IFEMA MADRID, sıhhi kontrolleri güçlendirecek ve gerekli tüm güvenlik önlemlerini uygulayacaktır. Bu bağlamda, İspanya'nın mükemmel aşılama seviyelerinin damgasını vurduğu bir bağlamda, FITUR 2022, AB dijital COVID sertifika şemasındaki ülkelerden tüm katılımcıların bunu göstermesini gerektirecektir. Diğer ülkelerden katılımcılar için gereksinim, ülkeye giriş için QR Spain Health'i elde etmek için sınır kontrollerinde olduğu gibi olacaktır.

Ayrıca, 2021 baskısında olduğu gibi, Madrid Bölgesel Hükümeti Sağlık Departmanı tarafından onaylanan, tüm katılımcıların ve ziyaretçilerin güvenliğini sağlamak için sıkı bir önlem ve sistem protokolü uygulayacaktır. Ayrıca tüm salonlarda, otomatik insan sayma sistemleri ve alanları, kapasiteyi ve katılımcı davranışını analiz etmek için akıllı bir dijital sistem ile kapasite kontrolü olacaktır. IFEMA MADRID tesislerinde her zaman kalabalık kontrolü ve zorunlu maske takılması ve tüm fuarlarında ateş kontrolü yapılacaktır.

Geniş açık oturma alanlarına sahip yemek tesislerinde de katı protokoller olacaktır.

Buna ek olarak, IFEMA MADRID'in tesisleri, havayı filtreleyen, devridaimini önleyen ve patojenlerin yayılmasını önlemek için her yirmi dakikada bir tamamen yenilenmesini sağlayan gelişmiş ve güçlü bir havalandırma sistemi ile donatılmıştır. Bu önlemler, kişi akışlarının dikkatli bir şekilde düzenlenmesi ve kişiler arası güvenli mesafeyi, tesis genelinde el dezenfektanı jeli ve dezenfektanları ve temassız dijital geçişleri sağlamak için alanların yerleşimi ile tamamlanmaktadır.

FITUR Resmi Tanıtım

11:30 Ocak inci, 11 FITUR resmi medya sunum olayın (via zum), tüm İspanya'dan katılımı hakkında ayrıntılar ve yurtdışında açıklanacak ve farklı içerikleri Fuarının bu yeni baskısı sunacağını söylediler.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA