20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

İDSO DENİZBANK’IN “DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KONSERİ”

Iraz Yıldız; Dünya Kadınlar Günü’nde. 11 Mart 2022 Cuma akşamı saat 20.00’de İstanbul AKM Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek

İDSO DenizBank’ın “Dünya Kadınlar Günü Konseri”

08 Mart 2022 Salı 10:00

İSTANBUL - Genç ve başarılı piyanist Iraz Yıldız; Dünya Kadınlar Günü’nde İstanbul AKM’de konser verecek. 11 Mart 2022 Cuma akşamı saat 20.00’de İstanbul AKM Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek İDSO DenizBank Konserleri’nde; pek çok farklı ülkede, dünyaca ünlü isimlerle birlikte sahneye çıkan orkestra şefi Hakan Şensoy yönetiminde, genç ve başarılı piyanist Iraz Yıldız dinleyicilerle buluşacak.

idso-denizbank-001.jpg“Dünya Kadınlar Günü Konseri” programında; Gürcistan’ın yaşayan en önemli bestecilerinden Vaja Azarashvili’nin “Nocturne” adlı eserinin yanı sıra Klasik Batı müziğinin dahi Avusturyalı bestecisi Wolfgang Amadeus Mozart’ın idealist hislerle bestelediği “Piyano Konçertosu No:12” ve yine Avusturyalı besteci Joseph Haydn’ın uhrevî atmosferiyle “Senfoni No:49” adlı eserleri seslendirilecek.

idso-denizbank.jpgMüdürü Timuçin Abacı; “İstanbul AKM’de; Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde gerçekleştireceğimiz İDSO DenizBank Konserleri ile yine klasik müzik dolu bir akşam yaşayacağız. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çok özel bir gün. Konserimizi tüm kadınlarımıza armağan ediyoruz. Dünyadaki, ülkemizdeki ve üyelerimiz arasındaki tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz” dedi.

idso-denizbank-002.jpgidso-denizbank-003.jpg

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA