19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara18°C
  • Antalya26°C

İBRADI'DA YAŞLI EĞİTİMİ TOKYO ÜNİVERSİTESİ İLE AYNI ANDA VERİLİYOR

Yeni açılan yaşlı eğitim merkezinde verilen eğitimlerle yaşlılar hayata bağlanıyor ve uygulanan hafıza teknikleri ile unutkanlığın önüne geçiliyor.

İbradı'da yaşlı eğitimi Tokyo Üniversitesi ile aynı anda veriliyor

28 Aralık 2023 Perşembe 13:00

Abdurrahman Büyükkeskin
İbradı/Antalya - Antalya'nın İbradı ilçesi İbradı Belediyesi, Necla Yaşar Duru Yaşlı Bilim Merkezimizde, 65 Yaş Üstü Vatandaşlara Hizmet Vermeye Başladı. 65 yaş üstü yaşlılara Japonya Tokyo Üniversitesinden Hiroshi Nakajima Eşliğinde Egzersiz Eğitimi Verilmektedir. Yeni açılan yaşlı eğitim merkezinde verilen eğitimlerle yaşlılar hayata bağlanıyor ve uygulanan hafıza teknikleri ile unutkanlığın önüne geçiliyor.
ibradida-yasli-egitimi-.jpg

Her Hafta Farklı Dallarda akademisyenler, Yaşlı Bilim Merkezimizde Hizmet Verdiğini söyleyen İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, verilen eğitim ile yaşlıların moral motivasyon ve haya tutunma güçlerinin daha güçlü hale getirdiğini söyledi. Başkan Av. Serkan Küçükkuru,'' 65 yaş üstü yaşlıların eğitim gördüğü merkezimizde yaşlılarımız Torosların tertemiz havasında daha sağlıklı ve huzur içinde yaşıyor.'Eğitimlerle hayata tutunma dirençleri moral ve motivasyon olarak çok güçlü' hale geldi.'' dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA