20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

HYATT HOTELS YÜZLERCE ÇALIŞANI İÇİN YARDIM FONU BAŞLATTI

Hyatt otellerinde ve dünyanın dört bir yanındaki şirket ofislerinde çalışanlar yardıma başvurabiliyor.

Hyatt Hotels yüzlerce çalışanı için yardım fonu başlattı

20 Nisan 2020 Pazartesi 09:00

CHICAGO – Hyatt Hotels, COVID-19 nedeniyle çalışma programlarını önemli ölçüde azaltan küresel Hyatt ekibini finansal olarak desteklemeye yardımcı olmak için Hyatt Bakım Fonu'nu (Hyatt Care Fund) başlattı.

Yeni program, dünya çapında bir dizi koordineli çaba ile COVID-19 sayesinde en acil finansal ihtiyaçları olan çalışanları desteklemek üzere tasarlandı. Sahip olunan, yönetilen ve franchise edilen Hyatt otellerinde ve dünyanın dört bir yanındaki şirket ofislerinde çalışanlar yardıma başvurabiliyor.

hyatt-hotels-.jpgHyatt Bakım Fonu'nun hedefi, Covi9-19’tdan etkilenen çok sayıda çalışana mümkün olduğunca finansal rahatlama sağlamaktır. Başlangıçta, hibeler şu anda sıfır saat çalışan ve devlet yardımı almaya uygun olmayanlara öncelikli veriliyor. Hibeler, kira ödemelerinden bakkallara veya çocuk bakımı yardımlarından kamu hizmetlerine ve diğer aylık ödemelere kadar değişen ihtiyaçlar için veriliyor.

Fon, Hyatt Hotels Foundation'ın ilk katkılarıyla, Hyatt'ın üst düzey liderlik ekibinin ve yönetim kurulunun maaş indirimlerinin yanı sıra Pritzker aile vakıflarından yapılan bağışlarla başlatılıyor.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON DAKİKA