08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C
  • Antalya26°C

HÜLYA AKYURT YAŞAMINI YİTİRDİ.

Ercan Group’a ait Yeşilyurt’taki Çınar Hotel ile Nişantaşı’ndaki Bentley Hotel’in PR Yönetmeni olarak görev yapan Hülya Akyurt hayatını kaybetti.

Hülya Akyurt yaşamını yitirdi.

22 Mart 2015 Pazar 15:00

İSTANBUL- Boyut yayın Grubu’ndan ayrıldıktan sonra Ercan Group’a ait Yeşilyurt’taki Çınar Hotel ile Nişantaşı’ndaki Bentley Hotel’in PR Yönetmeni olarak görev yapan Hülya Akyurt hayatını kaybetti.

hulya-akyurt2.gif

Uzun süredenberi kanser tedavisi gören Hülya Akyurt'un cenazesi 23 Mart Pazartesi günü Yeşilyurt Camiinde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecek.
1969 yılında İzmir'de doğan Hülya Akyurt, İ.Ü. İktisat Fakültesi'ni bitirdi. 2005 yılında Boyut Yayın Grubu’nda çeşitli kademelerde görev yaptı.

hulya-akyurt4.gif

Turizmin önemli isimlerinden İnci Pirinçcioğlu’nun yaşam öyküsünü ele alındığı “İnci” adlı kitabın editörlüğünü yaptı. Kadn hakları konularında çalışmalar yapan Sabiha Alatan Çaycı'nın anılarını içeren "Mücadele Dolu Yıllar" adlı kitabı yayına hazırladı.
Türkiyeturizm.com olarak Turk turizminde zerafeti, çalışkanlığı ile tanınan Hülya Akyurt'a rahmet dilerken yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA