22 Ekim 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

HİSAR'DAN ZARİF TASARIMLAR

Hisar tasarımları, yılbaşında özenle kurulan kalabalık sofralardaki keyifli sohbetlerde modern çizgileri, uyumlu hatlarıyla şıklığını ve kalitesini hissettiriyor.

Hisar'dan zarif tasarımlar

20 Aralık 2007 Perşembe 13:00

İSTANBUL-Özenli ve zarif sofralara yenilikler sunan Hisar, her zaman şık ve eksiksiz ürünleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Hisar tasarımları, yılbaşında özenle kurulan kalabalık sofralardaki keyifli sohbetlerde modern çizgileri, uyumlu hatlarıyla şıklığını ve kalitesini hissettiriyor.

 

Hisar, çatal bıçak setleri ve porselen takımlarıyla sofralarınızı zenginleştirirken, aksesuarlarıyla sofralarında bütünlük arayanlara zarif ayrıntılar sunuyor. Hisar’ın yepyeni ürünleri olan Bone China porselen takımları sofralarınıza kattığı zarafetle, altın ve titanyum kaplamalı Goldenline ve Titanium çatal-bıçak setleri lüks ve kibar görüntüsüyle bayramda ziyafet keyfinize keyif katıyor.

 

Siz de sofra modasını yakından takip etmek ve yılbaşında konuklarınıza özel olduklarını hissettirmek istiyorsanız, zevkinize uygun her türlü alternatifi bulabileceğiniz Hisar mağazalarına mutlaka uğramalısınız.

SON DAKİKA