16 Ekim 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara22°C
  • Antalya27°C

HİNDİSTAN ŞEFLERİ ZİRVESİ: GIDA İSRAFINI ÖNLEME ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Uluslararası Şefler Günü , Hindistan'daki Yeni Delhi Meridien Hotel'de gıda isafını önleyen aşçılar töreni parlak bir ziyafetle kutlandı.

Hindistan Şefleri Zirvesi: Gıda israfını önleme ödülleri verildi

23 Ekim 2019 Çarşamba 15:00

ANIL MAHTUR
YENİ DELHİ - Uluslararası Şefler Günü, Hindistan'daki Yeni Delhi Le Meridien  Hotel'de düzenlenen Şefler Günü'nde  "Gıda İsrafını Önleyen Şefler'e ödülleri verildi ve  parlak bir ziyafetle kutlandı.  Ayrıca şeflerin zirvesinde ödül liderleri, endüstri liderlerinin konuştuğu bazı çok önemli konuları gündeme getirdi.

sefler-gunu-.jpg

Etkinliği organize eden Hint Yemek Forumu (ICF) Başkanı Davinder Kumar, sürdürülebilirliğe ve yiyecek israfından kaçınılmaya odaklandı. Organizasyonun genel sekreteri ve endüstri uzmanı Anıl Bhandari, ziyafetlere ev sahipliği yapan insanlar herhangi bir miktar ödemeye hazır olurken, yiyecek israfının kabul edilemez olduğunu ve kaçınılması gerektiğini belirterek "Konuklara israfı önleme hakkında yeni fikirler ve temalar verilmelidir" dedi-
Zirvenin baş konuğu Le Meridien'in Tarun Thakral'ı, yapay zeka konusundaki büyük yatırımların yol açtığı hızlı teknolojik ilerlemeler konusunda şeflerini küresel düzeyde uyardı.

sefler-gunu--002.jpgBazı konuşmacılar, otellerin ziyafetlere davet edilmek için davet edicilere ne zaman davet edilmeyeceğini söyledi.
NITI CEO'su Amitabha Kant, Hindistan'daki şeflerin Hindistan'ın en iyisine yapması ve başkalarını kopyalamaması veya taklit etmemesi gerektiğini söyledi. Turizm endüstrisinde uzun yıllar geçirmiş olan Kant, bölgesel mutfağın haklı yerini alacağını söyledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA