23 Ekim 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C
  • Antalya17°C

HİLTON'DAN HAYVANLARA DESTEK

Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn, Sosyal Sorumluluk Projesi ile otelde kullanılmayan eşyaları Yedikule Hayvan Barınağına teslim etti.

Hilton'dan hayvanlara destek

18 Ağustos 2015 Salı 10:00

İSTANBUL- Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn, Sosyal Sorumluluk Projesi ile otelde kullanım dışı kalan eşyaları yaklaşık 3000 hayvanın barındığı Yedikule Hayvan Barınağına teslim etti.
Genel Müdür Hikmet Işıldak “Sosyal sorumluluk projelerimize her fırsatta yenilerini ekleyerek destek vermeye devam edeceğiz.” dedi.
Kuruma destek vermek amacıyla, otelde kullanımı uygun görülmeyen havlu, nevresim, çarşaf gibi yaklaşık 3138 adet malzeme otel çalışanlar t özarafından tek tek ayıklanarak istiflendi. Genel Müdür’ün ve tüm çalışanların konuya hassas davranmaları bu projeye ne kadar önem verdiklerini gösterdi.

HALİÇ’İN KIYISINDA YER ALIYOR
Haliç’in eşsiz manzarasının yanı sıra zengin tarihiyle yerli ve yabancı turistin ilgisi haline gelen diğer adıyla Golden Horn, Hilton Garden Inn’i de içinde barındırıyor. 23 Eylül 2011 ‘de müşterilere kapılarını açan Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn, sayısız misafir ağırlayarak ülke ekonomisine katkıda bulunuyor. Hilton standartlarında hizmet alan müşteriler ve otel sayesinde ülkemizin tarihi kültürel yapısıyla hafızalarında Haliç’e de yer ayırıyorlar.

hilton-garden-horn.jpg

YEDIKULE HAYVAN BARıNAĞı YETKILILERI TEŞEKKÜR ETTI
Çalışanların gönüllü olduğu bu etkinliğe, departmanlardan temsilen, İnsan Kaynakları Koordinatörü Fatih Baycan, Finans Müdürü Müjde Özkonuk, F&B Supervisoru Emrah Günay ve diğer departman çalışanlarından Çağla Çiftçi, Şahika Şenkalfa ve Burçin Özüken’e Yedikule Hayvan Barınağı yetkilileri tarafından teşekkür edilerek, kendilerine hediye verildi.
Yedikule hayvan barınağı yetkilileri hayvanların korunmaya muhtaç olduklarını, vatandaşların bu tür etkinliğe duyarlı olmasının önemli olduğunu belirterek, kendilerine destek veren herkese teşekkür ettiler.
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA