05 Ekim 2024
  • İstanbul30°C
  • Ankara26°C
  • Antalya26°C

HİLTON TUZLA’DA MARİNE FEST İLE ŞENLİK YAŞANDI

Tuzla Tersanesi çalışanları başta olmak üzere iş ortaklarına, seyahat acentelerine “Marine Fest” ile son yılların en eğlenceli gecesini yaşattı.

Hilton Tuzla’da Marine Fest ile şenlik yaşandı

24 Eylül 2018 Pazartesi 12:00

ÖZKAN ALTINTAŞ, TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL -
Tarihi Tuzla İçmeler Kaplıcaları’nın içinde yer aldığı Double Tree by Hilton Tuzla’nın Genel Müdürü Barış Kahraman ve Yiyecek İçecek Müdürü Ahmet Lüle’nin ev sahipliğinde, Tuzla Tersanesi çalışanları başta olmak üzere iş ortaklarına, seyahat acentelerine “Marine Fest” ile son yılların en eğlenceli gecesini yaşattı.

doubble-tree-by-hilton-tuzla-009.jpg
doubble-tree-by-hilton-tuzla-010.jpg

doubble-tree-by-hilton-tuzla.jpgDOĞAL ORTAMDA EĞLENCE
Konuklar bahçe kapısı önünde yer alan Marine Fest panosu önünde hatıra çektirdikten sonra kırmızı halılardan yürüyerek sağlı sollu ışıklandırılan yol üzerinden otelin “Hangar” denilen etkinlikler yapılan salonuna alındılar. Salona yerleştirilen üzerlerinde çeşitli ikramların yer aldığı bira fıçıları, yüksek bar sandalyeleri veya ahşap bahçe bankları üzerine yerleşen konuklar Doubble Tree by Hilton Tuzla’nın doğal ortamının keyfini de yaşama fırsatı buldular.

doubble-tree-by-hilton-tuzla-005.jpg
doubble-tree-by-hilton-tuzla-006.jpgİKRAM HİÇ DURMADI

Gece boyunca salonun çevresine kurulu tezgahlarda süren ikramlarla konuklar biraya, kokoreçe, midyeye ve otelin zengin mutfağından yapılan ikramlara doyamadılar.
Tuzla’nın ünlü Midyeci Ahmet’i konuklara kokoreç ve midye sunarken, Julius Meinl özel hazırladığı kahve ikramında bulundu.

NOSTALİK BOMONTİ BİRAYI TATTIRDILAR
Double Tree by Hilton Tuzla’nın genç şefi Erdinç Bayramoğlu’nun yönettiği mutfağından konuklar bol hardallı, mayonezli sosisli sandviç yiyerek geçmiş günleri yad ederek nostalji yaşadılar.
Efes Pilsen’in herkesin anılarından silinmeyen ünlü Bomonti birası konuklara tattırılırken, bol miktarda dağıtılan fıçı birası ile adeta Bira Festivali yaşandı.

doubble-tree-by-hilton-tuzla-003.jpg
doubble-tree-by-hilton-tuzla-004.jpgÜNLÜ POP GRUBU MARY JANE SAHNE ALDI

Sahne alan son günlerin ünlü pop grubu İzmitli müzisyenler İlker İnce ve Arda Atılgan tarafından kurulan Mary Jane grubu ise konuklara geniş repertuarından seçme şarkıları seslendirerek unutulmaz bir gece yaşattı.
Kocaeli’de adından söz ettiren ve Hayal Kahvesi’nde sahne alan Mary Jane grubu albüm, konser, sosyal sorumluluk projeleriyle tanınıyor. Yaklaşık 2 yıldır Hayal kahvesinde sahne alan Mary Jane böylece müziğini daha geniş kitlelere duyurdu. Basgitar ve vokalde İlker İnce, gitarda Arda Atılgan, vokalde Begüm Yiğit ve davulda Ömer Yiğit Ünal’dan oluşan Mary Jane, izleyenlerin beğenisini kazandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA