19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C
  • Antalya23°C

HİLTON İZMİR’DEN DOWN SENDROMLU GENÇLERE MESLEK EĞİTİMİ

Bornova Belediyesi, Hilton İzmir, İzmir Down Sendromu Derneği ve İzmir Bayraklı Smyrna Lions Kulübü Derneği’noen 18 down sendromlu gence “Uygulamalı Servis Eğitimi”

Hilton İzmir’den down sendromlu gençlere meslek eğitimi

29 Ocak 2020 Çarşamba 10:00

İZMİR - Hilton İzmir, mesleki eğitime verdiği önem ve bu kapsamda yapmış olduğu sürdürülebilirlik calışmalarına ‘İş’te fark yaratıyoruz’ projesiyle bir yenisini daha ekliyor.
Bornova Belediyesi, Hilton İzmir, İzmir Down Sendromu Derneği ve İzmir Bayraklı Smyrna Lions Kulübü Derneği işbirliği ile eğitimlerine devam eden, 18 down sendromlu gence meslek edindirmek amacıyla “Uygulamalı Servis Eğitimi” verilmesine ilişkin program Hilton Izmir’de başlıyor. Haftada 3 saat şeklinde gerçekleştirilecek eğitimler 5 Mart’ta sona erecek.

hilton-izmir,-.jpg8 haftalık eğitime katılan öğrencilerin sertifikaları, 21 Mart ‘Dünya Down Sendromlular Günü’ akşamında Hilton İzmir otelinde organize edilecek gecede kendilerine takdim edilecektir.

hilton-izmir,--001.jpg
hilton-izmir,--002.jpgSosyal Sorumluluk aktivitelerinin her zaman destekçisi olan Hilton markasının Ortadoğu, Afrika ve Türkiye Bölge Otelleri İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Koray Genckul, CFCIPD ‘Turizm sektörü istihdam için büyük fırsatlar sunmaktadır ve Hilton olarak da Türkiye'de işgücü için özel gereksinimleri olan gençlerimizi iş hayatına hazırlamayı amaçlayan bir takım kuruluşlarla uzun süredir ortaklığımız bulunmaktadır. Bunun Hilton İzmir'e yansımasından çok memnunum ve gençlerimize kariyer yolculuklarında başarılar diliyorum’ ifadesini kullanarak projeye olan desteğini belirtmiştir.

hilton-izmir,--003.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA