20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

HAVACILIK PERSONELİ HAKSIZLIKLARI ANLATTI, İNTİHAR ETTİ

TGS’de (Turkish Ground Services) uzun yıllar çalışan Ömer Koray Özbay, çektiği bir videoda haksızlığa uğradığını anlattı ve sonrasında intihar etti.

Havacılık personeli haksızlıkları anlattı, intihar etti

07 Haziran 2023 Çarşamba 10:30

İSTANBUL - Türk Hava Yolları’nın (THY) yer hizmetleri şirketi TGS’de (Turkish Ground Services) uzun yıllar çalışan Ömer Koray Özbay, çektiği bir videoda haksızlığa uğradığını anlattı ve sonrasında intihar etti.

TGS İstanbul istasyonunda uzun yıllar çalıştıktan sonra teklif üzerine Tokyo istasyonuna gittiğini anlatan Özbay, Japonya’ya gittikten sonra yöneticiler tarafından gördüğü baskıların ve uğradığı haksızlıkların artık dayanılmaz bir hal aldığını anlattığı bir video paylaştıktan sonra intihar etti.

thy,-tgc-,-intihar.png
Ömer Koray Özbay. (Twitter)

Özbay’ın veda notunu ve videosunu sosyal medya hesabından paylaşan İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kıdık, Özbay’ın ölüm haberini aldığını duyurdu.
thy,-tgc-,-intihar-001.png

THY’den açıklama

THY’den konuya ilişkin açıklama geldi. Basın Müşavirliğince yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “İnternet ve sosyal medya mecralarında ortaklığımız iştiraklerinden TGS’de (Turkish Ground Service) görev yapmış ve 2019 yılı Mart ayında kendi isteğiyle görevinden ayrılmış Ömer Koray Özbay hakkında çıkan iddia ve paylaşımlar, şirketimizin ilgili birimlerince incelenmekte olup, konu titizlikle takip edilmektedir.”

Etiketler: , ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA