20 Eylül 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara13°C
  • Antalya21°C

HATAY’DA YERLE BİR OLAN BİNALARI İSHAR İNŞAAT YAPMIŞ

İshar İnşaat'ın Hatay'da geçtiğimiz yıl tamamladığı 88 dairelik bir apartmandan sonra 2020 yılında bitirdiği ofis projesinin çöktüğü ortaya çıktı.

Hatay’da yerle bir olan binaları İshar İnşaat yapmış

11 Şubat 2023 Cumartesi 12:00

HATAY- Kahramanmaraş depremleri sonrası büyük hasar gören Hatay'da faaliyet gösteren İshar İnşaat'ın geçtiğimiz yıl tamamladığı 88 dairelik bir apartmandan sonra 2020 yılında bitirdiği ofis projesinin çöktüğü ortaya çıktı.

6 Şubat günü Türkiye'nin 10 kentinde büyük yıkıma yol açan iki depremde 20 binden fazla insan hayatını kaybetti. Eski binaların yanı sıra yeni yapılan binaların da yıkılması dikkat çekti.

ishar-insaat,-hatay.jpgHasar ve can kaybının en yüksek olduğu illerden Hatay'ın Antakya ilçesine bağlı Odabaşı Mahallesi'ndeki Daplan Sokak'ta bulunan tüm apartmanlar yıkıldı.
yikilan-binalardan-ishar-10-apartmani’ni-gectigimiz-yil-ishar-insaat-tamamlamisti.-001.jpg
Yıkılan binalardan İshar 10 Apartmanı’nı geçtiğimiz yıl İshar İnşaat tamamlamıştı.

ishar-insaat,hatay.jpgishar-insaat,hatay-001.jpg

İshar Plaza 2020 yılında satışa çıktı. Depremde yıkılan İshar Plaza şirketin sosyal medya hesaplarında bölgenin en prestijli ofis projesi olarak pazarlanmıştı.

yikilan-binalardan-ishar-10-apartmani’ni-gectigimiz-yil-ishar-insaat-tamamlamisti..jpg2015 yılında inşaat mühendisi İsa Harbeli tarafından kurulan İshar İnşaat’ın 2020 yılında yapımını tamamladığı iş merkezinin de depremde yıkıldığı ortaya çıktı. İshar Plaza depremden sonra bu hale geldi. Depremden sonra internet sitesini kapatan İshar İnşaat’ın telefonları da yanıt vermiyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA