23 Ekim 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C
  • Antalya17°C

HALK EKMEK TURİSTİK TESİSLERDE

Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, el değmeden ürettiği ekmeği turistik tesislere ve yemek fabrikalarına da gönderecek.

Halk ekmek turistik tesislerde

02 Şubat 2008 Cumartesi 14:00

ANTALYA -Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, el değmeden ürettiği ekmeği turistik tesislere ve yemek fabrikalarına da gönderecek.

Ürettiği sağlıklı ve kaliteli ekmeği genellikle büfeler aracılığıyla satan Halk Ekmek, 6-9 Şubat'ta Expo Center'da düzenlenecek Yiyecek-İçecek Fuarı'na katılacak. Fabrika Müdürü Recai Saylık, normal, kepekli ve köy ekmeklerini görücüye çıkararak, el değmeden üretilen ürünlerini herkesin daha yakından tanımasını hedefliyor.

 

AR-GE çalışmaları sonucunda, ekmeğin lezzetinin daha belirgin bir hale geldiğini belirten Saylık, Antalya halkının bu lezzeti tatmasını istediklerini ifade etti. Lezzetli ekmeği daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedeflediklerini kaydeden Saylık, sadece Antalya'da değil Türkiye'de böyle kaliteli ekmek üretilmediğini iddia ediyor. yabancıların en fazla uğradığı iller arasında yer alan Antalya'da turistlere ve toplu ekmek tüketen yemek fabrikaları ile kamu-özel kuruluşlarına halk ekmeği ulaştırmak istediklerini söyledi.

SON DAKİKA