20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

GÜLBAHAR ÇALIM, BERKE RANCH NATURE'DA FARK YARATTI

Berke Ranch Nature Genel Müdürü Gülbahar Çalım getirdiği yenilikler ile tesisin yıldızını parlattı.

Gülbahar Çalım, Berke Ranch Nature'da fark yarattı

16 Aralık 2022 Cuma 14:00

ANTALYA- Türk turizminin başarılı kadın yöneticilerinden Gülbahar Çalım en genç yönetici olarak Berke Ranch Nature
Hotel Genel Müdür oldu. Türkiye’de benzeri olmayan at çiftliğine sahip bulunan 60 odalı tesis yaz boyunca bölgenin gözdesi oldu. Gülbahar Çalım’ın yönetiminde özel günler, orman turları, binicilik eğitimi ve dağ turları düzenlenen tesis konuklarına doğayla barışık bir yaşam sundu.

berke-ranch-nature-004.jpg

berke-ranch-nature.jpg
berke-ranch-nature-003.jpg
ORGANİK KAHVALTI

Gülbahar Çalım, tesisin doğası ve konumu itibariyle yoga gruplarina sporcu gruplarina da ev sahipliği yaptığını söyledi. Twinpeaks adlı restoran pazar brunch‘ları ile organik kahvaltı veriliyor.

berke-ranch-nature-001.jpg
Gülbahar Çalım Berke Ranch Nature Hotel her yönüyle konukları mutlu ediyor. Uzman profesyonel kadro ile sunduğumuz 5 yıldızlı hizmet bölgede yıldızımızı parlattı” dedi.

gulbahar-calim,.jpg
berke-ranch-nature-002.jpg

Otel Berke Ranch Hakkında
1995 yılından bugüne misafirlerine otel ve binicilik hizmeti veren Hotel Berke Ranch & Nature, 7 farklı tipte toplam 60 odası ile hem bol aktiviteli bir doğa tatili hem de deniz/güneş tatili arayan misafirlere hizmet ediyor.

berke-ranch-nature-005.jpgEvcil hayvan dostu olan otelde, ayrıca 20’a yakın Arap ve diğer cins atın bulunduğu çiftlikte binicilik eğitimleri veriliyor ve at üzerinde gezi turları düzenleniyor

Çocuk kulübümüzde gün boyu süren aktivitelerde ata binmekten beslemeye, animasyon etkinliklerinden minyatür hayvanat bahçesi ve organik bahçemizden domates toplamaya kadar dolu dolu bir program küçükleri bekliyor!

berke-ranch-nature-006.jpgberke-ranch-nature-007.jpgTahtalı Dağı eteklerinde çam ormanları içinde yer alan ve muhteşem bir volkanik oluşum olan İkiz Tepeler’e bakan Hotel Berke Ranch & Nature’da Akdeniz’in yüce dağlarının ve masmavi suları bulunuyor.
Efsanevi Likya Yolu’nun tam üzerinde olan ve Phaselis Antik Kenti’ne 5 kilometre uzaklıkta konumlanan doğa otelimiz, bu muhteşem coğrafyada bir binicilik merkezi olması hayaliyle kuruldu.

berke-ranch-nature-008.jpgberke-ranch-nature-009.jpg18.000 metrekareye yayılan çevre dostu butik otelde konaklayanlar tatillerini çam ormanlarının taptaze havasını içinize çekerken günü, ister dağlarda veya sahilde ata binerek, ister özel sahilde veya palmiyeler altındaki havuzda kulaç atarak geçiriyor. Berke Ranch & Nature konuklara aktivite ve macera dolu bir doğa tatili sunuyor.
berke-ranch-nature-010.jpgberke-ranch-nature-011.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA