19 Eylül 2024
  • İstanbul24°C
  • Ankara23°C
  • Antalya31°C

GUEXT'TE COFFEEXPERİENCE USTA BARİSTALARI BELGELENDİRİCEK

Profesyonel baristalar Guext’te seviyelerini belgelendirme fırsatına sahip olacaklar. Ayrıca profesyonel baristalar arasında yönlendirilmiş tadımlar, ustalık sınıfları ve yarışmalar da düzenlenecek.

Guext'te CoffeeXperience usta baristaları belgelendiricek

18 Eylül 2024 Çarşamba 09:00

MADRİD.- Otel sektöründe kahvenin giderek artan varlığını ve çeşitliliğini yansıtan, IFEMA MADRID ve FELAC iş birliğiyle düzenlenen GUEXT , CoffeeXperience alanı kapsamında profesyonel baristaların Latte Art Derecelendirme Sisteminin resmi sertifikalarını alabileceğini duyurdu.

Latte Art Derecelendirme Sistemi: Guext'te resmi sertifikalar ve yarışmalar

Latte Art Derecelendirme Sistemi, baristaların Latte Art becerilerindeki teknik kapasitelerini altı seviyede değerlendirmek için kullanılan bir yöntemdir. Bu seviyeler 'dereceler' olarak bilinir ve her biri farklı bir renkle gösterilir: beyaz, turuncu, yeşil, kırmızı, siyah ve altın. Her seviye, baristaların yeterlilik sınavları sırasında ustalaşması ve göstermesi gereken belirli becerileri yansıtır ve latte art'taki mesleki gelişimlerinin net bir ilerlemesini sunar.

Bu sayede, latte sanatındaki teknik becerilerini belgelendirmek isteyen tüm profesyonel baristalar, bu bağlantı üzerinden kayıt yaptırarak Guext'te bunu yapma fırsatına sahip olacaklar: https://forms.gle/Uo2Zd5V4ZVpCmWsAA

Sertifikaların yanı sıra, profesyonel baristalar içecek yaratma becerilerini ve yaratıcılıklarını uzmanlar ve ziyaretçiler önünde sergilemek için "Latte Art Battles"a ücretsiz olarak kayıt yaptırabilirler. Yerler sınırlıdır ve ilk gelen ilk hizmet esasına göre atanacaktır. https://forms.gle/XHrjf4Ccvpi7C3iH9

En iyi baristaların elinden eğitim almaya kendini adamış CoffeeXperience

CoffeeXperience ayrıca eğitim yoluyla kahve mükemmelliğine olan bağlılığını yeniden teyit ediyor. Barista Pills bu nedenle profesyonel baristalar tarafından en iyi kahveyi demlerken en iyi sonuçların hazırlanması ve elde edilmesi için ekipman ve aksesuarların kullanımında en iyi uygulamalar konusunda ustalık sınıfları sunacak. Barista Okulu ayrıca otel ve catering okullarını bir araya getirecek, böylece öğrenciler uzman baristalarla doğrudan kahve yapımıyla ilgili bir deneyimin tadını çıkarabilecekler.

guextte-coffeexperience,-barista.jpgSon olarak CoffeeXperience’da, katılımcıların yeşil kahve üreticileri ve ithalatçıları tarafından yönetilen tadımlara katılıp, farklı tatları ayırt etmeyi öğrenebilecekleri bir Cupping Alanı da bulunacak.

CoffeeXperience , 18-21 Ekim tarihleri arasında saat 09.30-18.30 arasında düzenlenecek geniş yelpazedeki etkinlikleriyle IFEMA MADRID’in 4. Salonu’nu kahve profesyonellerinin ve konaklama sektörünün odak noktası haline getirecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA