23 Ekim 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C
  • Antalya17°C

GRAND TARABYA BOSPHORUS CUP'TA

The Grand Tarabya, İstanbul’u dünyaya tanıtan yelken yarışı Turkcell Platinum Bosphorus Cup’ın “Resmi Konaklama Sponsorluğu”nu üstlendi.

Grand Tarabya Bosphorus Cup'ta

23 Nisan 2015 Perşembe 12:00

İSTANBUL- The Grand Tarabya, İstanbul’u dünyaya tanıtan yelken yarışı Turkcell Platinum Bosphorus Cup’ın “Resmi Konaklama Sponsorluğu”nu üstlendi. 28 -31 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında basın toplantısı, VIP izleme partisi, sailors party ve tekne sahipleri özel kahvaltısı The Grand Tarabya’da düzenlenecek.

Mirasının öneminin yanı sıra modern beklentilerin de bilinciyle baştan aşağı büyük bir heyecanla yenilenen; Boğaz’ın en özel yerinde, Tarabya Koyu’nda muhteşem bir konuma sahip olan The Grand Tarabya, 28-31 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek Turkcell Platinum Bosphorus Cup “Resmi Konaklama Sponsorluğu”nu üstlendi.
Bu yıl 14. kez gerçekleştirilecek Turkcell Platinum Bosphorus Cup kapsamında gerçekleştirilecek birçok önemli davet de The Grand Tarabya ev sahipliğinde düzenlenecek.
The Grand Tarabya Genel Müdürü Bora Göymen “Turkcell Platinum Bosphorus Cup bu yıl da dünyanın dört bir yanından, tekneler ve ekiplere ev sahipliği yapacak. Yelken tutkunlarının, spor meraklılarının ve İstanbul aşıklarının heyecanla beklediği bu değerli organizasyonun “Resmi Konaklama Sponsorluğu”nu üstlenmekten mutluluk duyuyoruz. The Grand Tarabya olarak, Boğaz’a ve deniz sporlarına önem veriyor ve destekliyoruz” şeklinde konuştu.

BOSPHORUS CUP HAKKıNDA
İstanbul Boğazı’nın uluslararası önemli yelken yarışı “Bosphorus Cup”ın 14.’sü, bu yıl 28-31 Mayıs tarihlerinde Turkcell Platinum sponsorluğuyla gerçekleştirilecek. “Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2015”, Zekeriyaköy KÖY projesi, TAV Havalimanları, Nespresso ve The Grand Tarabya tarafından da destekleniyor. Etkinliğin ana medya partnerliğini NTV Spor, ev sahipliğini İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Yelken Federasyonu üstleniyor. Diğer medya sponsorları arasında ise GQ ile MotorBoat & Yachting bulunuyor.

THE GRAND TARABYA HAKKıNDA
1900’lü yılların başlarında Tarabya Tokatlıyan Oteli olarak hizmete giren, 1954 yılında çıkan yangının ardından aynı yere devlet tarafından yaptırılan Büyük Tarabya Oteli, İstanbul’un üçüncü 5 yıldızlı oteli olarak 1966’da hizmete girdi. Konumu ve kalitesiyle dünya çapında ün kazanan Büyük Tarabya, bir dönem Türk filmlerinin de vazgeçilmez seti olarak sinema tarihinde silinmez bir yer edindi. Kamu mülkiyetinde iken özelleştirilme kapsamına alınan Büyük Tarabya Oteli 2006 yılında, Bayraktarlar Holding tarafından satın alındı. Kapsamlı bir restorasyon ve renovasyon süreci geçiren, uluslararası hizmet kalitesinde yapılandırılan ve The Grand Tarabya ismini alan otel, henüz açılmadan Leading Hotels of the World (LHW) üyesi olma başarısını gösterdi. The Grand Tarabya 2013 yılının Şubat ayında kapılarını açtı. 168 deluxe oda, 80 süit ve 30 özel servis apartmanıyla otel, açılışının hemen sonrasında CATHIC’ten “Best New Hotel Turkey 2013” ödülüne, sonrasında da American Academy of Hospitality Sciences’ta “5 Star Diamond” ödülüne layık görüldü. Otelin iç mimarisi European Hotel Awards ile ödüllerndirirken, SKAL International da The Grand Tarabya’yı”En İyi Şehir Oteli” ödülüne layık gördü. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA