20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C
  • Antalya22°C

GÖCEK'TE ADALAR VE KOYLAR SATILIYOR.

Göcek koylarında tatil yapan bir duyarlı vatandaş yatı ile seyahat ettiği sırada ada üzerinde satılık tabelası görünce emlak ofisi yetkilisini arayarak satılık olan adanın fiyatını ve bölgede satılık olan ada ve koylar hakkında bilgi aldı.

Göcek'te adalar ve koylar satılıyor.

11 Ağustos 2021 Çarşamba 16:00

GÖCEK / FETHİYE- Muğla’nın cennet köşesi olan Fethiye’nin Göcek mahallesine bağlı koylar ve adalar satışa çıkarıldı. Geçmiş olduğumuz günlerde Göcek koylarında tatil yapan bir duyarlı vatandaş yatı ile seyahat ettiği sırada ada üzerinde satılık tabelası görünce emlak ofisi yetkilisini arayarak satılık olan adanın fiyatını ve bölgede satılık olan ada ve koylar hakkında bilgi aldı.

gocek--001.jpg

gocek--002.jpg

Emlak ofisi işletmecisinin konuşmasını şöyle anlattı:
“Üstüne ilan astığımız diktiğimiz ada satılık parsel parsel yada tamamında alabilirsiniz metre karesini  500 dolardan hesaplanıyor. Metrekaresi başka adanız varmı.  Başka adamız yok komple adamız yok.  Ama Yassıcalar’da nerdeyse adanın tamamına hakim bir parselimiz var. Göcek adasında var çeşitli koylarda var. Yani bunların hepsi değişken şeyler bir de köylüden olduğu için kendimizi çok rahat hissedemiyoruz. Bu tür satışlarda birkaç tane koyu öyle kaybettik müşteriye söyledik şuydu buydu filan diye gidip kendileri pazarlığa başladılar dilerseniz ofisimize buyurun bir tanışalım  ondan sonra size bir sunum yapalım şurası var, burası var diye yer gösterme belgesi mukabilinde  bunları gezebiliriz kendi teknemizle  gördüğünüz bütün koylarda  suna bileceğim denize sıfır yada az yukarısında parseller var geçen sene daha bir yatırım fonuna  50 dönüm kadar topladık.

gocek-.jpgCilembükü'nde  Boynuzbükü ve çevresinde mevcut.  Hepsinin tapusu mevcut  değil büyük kısmı 2 B bu ada da 2 B  dir devlet henüz açıklamadı rahiç bedelini 2 b paralarını bu baktığınız ada için açıklamıştı 4 lira filan demişlerdi metre kare parasını  ondan sonra geri çektiler onu tekrardan belirleyeceğiz diye   muhtemelen sıkı bir şey çıkacak yani diyelim ki o adayı aldınız 12 milyon dolara bunun 2 B si açıklandığında bu 24 bin metre kare  metrekaresine 10 lira falan ödeye bilirsiniz bu biraz karamsar bir rakam oldu da 5 lira falan ödeseniz  bile bu  12 milyon tl yapar denize kıyısı olanların 2 B  bedeli daha yüksektir denize dokunmayan arazilerin 2 B bedelleri daha düşüktür. “

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA