20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C
  • Antalya22°C

GÖCEK KOYLARINI GÖCEK HALK MECLİSİ TEMİZLEDİ

Dünya Çevre Haftası dolayısıyla gönüllüler tarafından çevre temizliği yapıldı. Göcek Halk Meclisi sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların yer aldığı etkinlikte Göcek koyları temizlendi

Göcek koylarını Göcek Halk Meclisi temizledi

05 Haziran 2021 Cumartesi 20:00

GÖCEK - Dünyanın en gözde turizm merkezlerinden birisi olan Fethiye’nin Göcek Mahallesi’nde bulunan koylarda, Dünya Çevre Haftası dolayısıyla gönüllüler tarafından çevre temizliği yapıldı. Göcek Halk Meclisi sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların yer aldığı etkinlikte Göcek koyları temizlendi. 

gocek-halk-meclisi-temizledi.jpgTüm koylarda gerçekleştirilen çevre temizlik faaliyeti esnasında, ortaya çıkan kirlilik üzüntü ile karşılandı. Gönüllüler uzun uğraşlar sonucunda tüm koylardaki çöpleri temizlediler. Göcek Mahallesi’nin eşsiz güzellikteki koylarından çıkan çöpler, kamyonetler ile taşındı. Temizlik çalışmasına katılanlar, “Göcek önemli bir turizm merkezi. Fethiye’nin ve ülkemizin dışarıya açılan önemli pencerelerinden birisi. Lütfen herkesi çevremizi korumak adına duyarlı olmaya davet ediyoruz” dediler.
gocek-halk-meclisi-temizledi-001.jpg

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA