18 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara18°C
  • Antalya24°C

GLOBEMEETS B2B NETWORKİNG 2. DEFA AÇILDI

Turizm sektörünün en önemli buluşmalarından biri olarak kabul edilen GlobeMeets B2B Networking Event Kapılarını açtı.

GlobeMeets B2B Networking 2. defa açıldı

12 Eylül 2024 Perşembe 10:00

İSTANBUL - Turizm sektörünün en önemli buluşmalarından biri olarak kabul edilen GlobeMeets B2B Networking Event Rixos Tersane Hotel İstanbul’da kapılarını açtı. GlobalMets Event Başkanı Hüseyin Kurt, açılış konuşmasında geçtiğimiz yıl katılımcıların başarılı bulduğu GlobeMeets B2B Networking Event"in bu yıl üç kat büyüdüğünü, Yoğun talep nedeniyle 2 güne çıkarılan organizasyonun katılımcı (exhibitor) masalarının organizasyondan 2 ay önce dolduğunu söyledi.

globemeets-b2b-networking-.jpg

50 ÜLKEDEN DMC VE 25 HAVAYOLU ŞİRKETİ HİZMETLERİNİ TANITACAK 
Sadece akredite olan profesyonellerin katılabildiği organizasyonda, 50’nin üzerinde ülkedenDestination Management Company (DMC), 10 ülkenin turizm ofisi, 25 havayolu şirketi ve havalimanı işletmecileri, yurt dışı oteller, sigortave kruvaziyer şirketleri ve marketplace iş ortakları exhibitor olarak yer alıyor.
Akredite olan profesyonellerin katılabildiği organizasyonda, 50’nin üzerinde ülkeden Destination Management Company (DMC), 10 ülkenin turizm ofisi, 25 havayolu şirketi ve havalimanı işletmecileri, yurt dışı oteller, sigorta ve kruvaziyer şirketleri ve marketplace iş ortakları exhibitor olarak yer aldı.

globemeets-b2b-networking--007.jpg

GlobeMeets B2B Networking Event’in açılış törenine İstanbul Valisi Davut Gül, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, TÜRSAB Başkanı, konsoloslar ve turizm sektörünün temsilcileri katıldı.

globemeets-b2b-networking--002.jpg

HÜSEYIN KURT: BU BIR VIZYON VE RÜYA PROJESIDIR
Organizasyonun açılış konuşmasını Globemeets Kurucu Ortağı Hüseyin Kurt gerçekleştirdi. “Bu yolculuğun dayanışma ve yenilikçiliğin en somut örneğidir” diyen Kurt, “Bu bir etkinlik değil, vizyon ve rüya projesidir. Paydaş ve dostlarımıza bize verdikleri destek için teşekkür ediyoruz. Bu sene organizasyonumuzun ikincisini gerçekleştiriyoruz. Bu sene iki güne çıkardığımız organizasyonumuz geçen seneye göre 3 kat büyüdü. Türkiye’nin 38 şehrinden ve 20 ülkeden gelen turizmcileri etkinliğimizde bir araya getiriyoruz. Emin adımlarla büyümeye ve Türkiye turizmine katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

globemeets-b2b-networking--003.jpg

Konuşmasında Gaziantep’in turizm potansiyeline değinen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, herkesi Gaziantep’e davet etti. Başkan Şahin, “Turizmin birçok kolunda biz de varız. Bu emanet çok değerli ve önümüz çok aydınlık. İnancın, duanın, gastronomi ve hoşgörünün şehridir Gaziantep. İnsanlar Roma’ya gittiği zaman ne buluyorsa Gaziantep’te onu bulması için çaba harcıyoruz. Tesis bizden tanıtım sizden. Yolumuz açık olsun. Pastayı büyütelim istiyoruz. Herkesi Gaziantep’e davet ediyoruz” dedi.

globemeets-b2b-networking--004.jpg

Konuşmasında Türkiye’nin turizm hedeflerinden bahseden Kültür ve Turizm Bakanı Nadir Alpaslan da etkinliğin emin adımlarla büyümeye devam etmesini diledi.

globemeets-b2b-networking--005.jpg

 İstanbul Valisi Davut Gül ise İstanbul’un turizm anlamında çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, “İstanbul, kendi ölçeğindeki şehirlerin arasında dünyanın en güvenli şehri. Bu da gelenlerin sayısını artırıyor. Üçüncü havalimanımız, sağlıklı karayollarımız ve deniz yollarımız İstanbul’u dünyaya bağlıyor. Güvenli ülke ve güvenli şehir olmak önemli ama burada tanıtım da çok önemli. Anadolu’nun her şehri İstanbul’a değer katmaktadır. Türkiye’nin ve dünyanın farklı şehirlerinden turizmcileri böyle bir organizasyonda ağırladığımız için çok mutluyuz” diye konuştu.

globemeets-b2b-networking--008.jpgglobemeets-b2b-networking--009.jpgglobemeets-b2b-networking--010.jpg

1000’i AŞKIN PROFESYONEL ALICI OLARAK GELDİ
GlobeMeets’e Dünyanın 20 farklı ülkesinden ve Türkiye’nin 37 şehrinden seçilmiş akredite acentalar katılarak, exhibitorlerle randevulu görüşmeler gerçekleştirecek. Açılışa İstanbul Valisi Davut Gül, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, TÜRSAB BaşkanI, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Timuçin Güler ve İGA Dijital Hizmetler ve Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın’ın yanı sıra çok sayıda ülkenin başkonsolosları, STK başkanları, yerli ve yabancı basın mensubu katılacak.
globemeets-b2b-networking--011.jpgglobemeets-b2b-networking--012.jpgglobemeets-b2b-networking--013.jpgglobemeets-b2b-networking--014.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA