20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya23°C

GİRİT'TE SİDE'YE KİTABI BASILDI

Prof. Dr. Hacer Bakır Sert, yaptığı açıklamada 'Çocukluğumda olgunluk çağına kadar hayatımın her dönemi için güçlü bir anlam ifade eden Side’nin tanıtımına katkı sunacağını düşündüğüm ‘Girit'ten Side'ye adlı kitabım basıldı. '' dedi.

Girit'te Side'ye kitabı basıldı

22 Mart 2021 Pazartesi 10:00

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya
- Akdeniz Üniversitesi Manavgat Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. r. Hacer Bakır Sert, Girit'ten Side'ye atlı çalışmasının kitaplaştığını bildirdi. Prof. Dr. Hacer Bakır Sert, yaptığı açıklamada 'Çocukluğumda olgunluk çağına kadar hayatımın her dönemi için güçlü bir anlam ifade eden Side’nin tanıtımına katkı sunacağını düşündüğüm ‘Girit'ten Side'ye adlı kitabım basıldı. '' dedi.

giritte-sideye-kitabi.jpgSert, Kitap geliriyle, pandemi döneminde zor durumda kalan öğrencilerimize destek olmayı düşündüğüm kitabın yazım sürecindeki yolculuğuma eşlik eden; çalışkanlığı, azmi, vizyonu ve inanılmaz yaşam enerjileriyle beni kendilerine hayran bırakan Side’min özel insanlarına, basım aşamasını profesyonelce yürüten Detay Yayıncılık’a, çalışmalarımda her zaman desteğini yanımda hissettiğim sevgili eşim Prof. Dr. Hakan Sert’e, canım kızlarım Nil ve İpek’e yürekten teşekkürlerimle…Kitabımı, sıcacık sığınağım olan anneme ve babama; Hayriye-İbrahim Bakır’a ithaf ediyorum. Varlığınıza binlerce kez şükürler olsun…'' ifadesinde bulundu.

Etiketler: , ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA