20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

GIDA VE AMBALAJA EŞ ZAMANLI FUAR

CNR Ambalaj İstanbul özel bölümü, CNR EXPO İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerine kapılarını 4 Eylül’de açıyor.

Gıda ve ambalaja eş zamanlı fuar

31 Ağustos 2019 Cumartesi 17:00

İSTANBUL- CNR Food İstanbul ve eş zamanlı gerçekleştirilen CNR Ambalaj İstanbul özel bölümü, CNR EXPO İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerine kapılarını 4 Eylül’de açıyor.

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından düzenlenen, Ticaret Bakanlığı, İstanbul İhracatçı Birlikleri, Türkiye Yiyecek ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) ve KOSGEB tarafından desteklenen fuar sektörün tüm paydaşlarını tek çatı altında buluşturuyor. 

cnr ambalaj istanbul.jpgAralarında Rusya, Ürdün, Çekya, Malezya ve Ukrayna’nın da bulunduğu 18 ülkeden 109’u yabancı olmak üzere 2 bin markanın ürünlerinin sergileneceği fuarın açılışını CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem ve Çekya Başbakanı Andrej Babis birlikte gerçekleştirecek. Bu yıl Hindistan ve Çekya’nın milli katılımıyla daha da güçlü hale gelen fuarda milli katılım stantları yerel, bölgesel ve küresel yiyecek içecek tedarik zincirinin ilgi odağı haline gelecek. Fuarın açılışına ayrıca Çekya Ticaret ve Sanayi Bakanı Karel Havlícek de katılacak. Fuar 7 Eylül’de sona erecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA