20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

GENTİNG CRUİSE LİNES GEMİLERDE ALINAN ÖNLEMLERİ AÇIKLADI

Genting Cruise Lines gemilerinden herhangi biri tarafından konuklar veya mürettebat arasında COVID-19 vakasına raslanmadığı belirtildi.

Genting Cruise Lines gemilerde alınan önlemleri açıkladı

21 Mayıs 2020 Perşembe 11:00

HONG KONG - Genting Cruise Lines gemilerde alınan önlemlerini güvenlik seviyelerinde bir artışla birlikte Dream Cruises ve Star Cruises gemilerinde uygulayacağını açıkladı.
Genting Cruise Lines, pandeminin başlangıcından itibaren bölgesel hükümet politikalarına uygun olarak sıkı sağlık tarama süreçleri ile çeşitli tedbirler aldiğini bildirdi. Genting Cruise Lines gemilerinden herhangi biri tarafından konuklar veya mürettebat arasında COVID-19 vakasına raslanmadığı belirtildi.

genting-cruise-lines.jpg
GEMİLERDE ÖNLEMLER
Genting Cruise Lines Başkanı Kent Zhu şu bilgileri verdi:
“COVID-19 salgınının bölgesel ve küresel olarak etkisiyle, birçok konuk ve mürettebat, yolcu gemilerinin güvenliği ve önleyici tedbirleri konusunda yüksek önlemler geliştirdi. Filomuzda kapsamlı önlemler almak ve sağlamak için COVID-19 salgını önleme ve müdahale planımızı dikkatle gözden geçirdik. Bu ara dönemde, kapsamlı mürettebat eğitimi de uygulamak için olumlu bir fırsat yakaladık. Genting Cruise Lines gemilerinde harici temiz hava yüzde 100 filtreleniyor. Böylece her yolcu kabinleri ile gemideki ortak alanlara sağlıklı temiz hava akışı veriliyor. Bunun yanı sıra, Tıp Merkezi'nde izole koğuşlar bulunuyor. Kabinler gerekirse karantina odalarına dönüştürülebiliyor. ”

'İSTEDIĞINIZ GIBI CRUISE'

Konuklar için güveni artırmak amacıyla Genting Cruise Lines, 30 Ekim 2020 öncesi ve mevcut Dream Cruises ile Star Cruises rezervasyonlarının iptal edilme esnekliğine sahip olacağıri bildirdi. Böyleçe 'İstediğiniz gibi Cruise' programını başlattı. Ayrıca 31 Mart 2021'de ve bu tarihten önce herhangi bir Dream Cruises veya Star Cruises'da kullanılmak üzere gelecek için yüzde 100 seyir kredisi kazanma imkanı da sunuyor.

Gelişmiş güvenlik ve önleyici tedbirlere ek olarak, Genting Cruise Lines, cruise endüstrisinin COVID-19'a karşı önleme ve müdahale planına ilişkin bir beyaz kitap hazırlanıyor. Kitabın yayınlanmasına katkıda bulunmak için Çin Cruise & Yacht Industry Association (CCYIA) ile işbirliği yapılıyor.

ÖNLEYICI TEDBIRLERIN ÖNEMLI NOKTALARı ŞUNLARDıR:

- Tüm konuklar için zorunlu sıcaklık taraması ve biniş öncesi sağlık bildirimleri

- Hastane sınıfı dezenfektanlı konuk kabinlerinde sanitizasyon ve dezenfeksiyon seviyelerinin artmasıyla daha yüksek frekans

- Gemideki tüm ortak alanlar, hastane sınıfı dezenfektan kullanılarak kapsamlı temizlik, sisleme ve silme ile iki katmanlı bir sanitasyon sürecine girecek.

- Filikalar dahil olmak üzere F&B restoranları ve bar alanları, servis sırasında ve sonrasında günde üç kez temizlenecek ve sterilize edilecektir.

- Tiyatrolar her gösteriden önce ve sonra sterilize edilecektir; Konuk kullanımdan önce ve sonra 3D gözlükler dezenfekte edildi

- Tıp Merkezinde izole koğuşlar

- Mürettebat için günlük iki kez sıcaklık kontrolü ve tüm çalışancephe ekibine yüz maskeleri takma mecburiyeti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA