21 Eylül 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara19°C
  • Antalya26°C

GELECEĞİN OTELCİLİK ZİRVESİ SUUDİ ARABİSTAN'A DÖNECEK

Ekim 2020'deki Future Hospitality Summit'in (FHS) başarısının ardından, etkinlik 24-25 Mayıs'ta ikinci baskısı için yeni bir formatta geri dönecek.

Geleceğin Otelcilik Zirvesi Suudi Arabistan'a dönecek

24 Mart 2022 Perşembe 14:30

RİYAD- Ekim 2020'deki Future Hospitality Summit'in (FHS) başarısının ardından, etkinlik 24-25 Mayıs'ta ikinci baskısı için yeni bir formatta geri dönecek. Zirve Riyadh Airport Marriott Hotel'de gerçekleşecek.

Dur Hospitality'nin ev sahipliği yaptığı FHS Suudi Arabistan, Suudi merkezli Semark ile birlikte Bench ve MEED tarafından ortaklaşa organize edilmektedir.

future-hospitality-summitin.jpgSuudi Arabistan'daki konaklama endüstrisinin büyümesini tartışmak için hükümet liderlerini, otel yatırımcılarını, sahipleri, geliştiricileri ve işletmecilerini bir araya getirecek.

"2020'de FHS'den ve 2021'de AHIC'den aldığımız büyük başarı ve geri bildirimlerin ardından, etkinliği yeniden tasarlamak için perde arkasında çok çalışıyoruz ve FHS'yi yalnızca bir değil iki anıtsal ve farklı programla geri getirmekten heyecan duyuyoruz. Bu yıl Riyad'da Mayıs'ta ve Dubai'de Eylül'de" dedi.

'Yeniden Hayal Edilen Ufuklar' teması altında, FHS Suudi Arabistan programı, programın pazarın en acil ihtiyaçlarını karşılamasını sağlamak için özenle seçilmiş bir üst düzey endüstri liderlerinden oluşan yeni kurulan danışma kurulunun yardımıyla şekillendirilecek.

future-hospitality-summitin.jpegAna konferans temaları, otel geliştirme, insan sermayesi ve yiyecek ve içeceğin geleceği ile uçuşun geleceği, destinasyon yatırımı ve sürdürülebilirlik ve inovasyonu içerecektir.

Worsley, "Her iki pazardan da aktif ve üst düzey yatırım topluluklarını aksiyon dolu birkaç günlük içerik, diyalog ve ağ oluşturma için yeniden bir araya getirmekten heyecan duyuyoruz" dedi.

Bu yıl, organizatörler bölgenin amiral gemisi konaklama yatırım konferanslarını dahil ettiler; Suudi Arabistan Otelcilik Yatırım Konferansı (SHIC) ve Arap Otelcilik Yatırım Konferansı (AHIC), Geleceğin Otelcilik Zirvelerine katılıyor.

Her SHIC ve AHIC etkinliğinde olduğu gibi, FHS delegeleri, yararlanmaya alıştıkları tüm harika konaklama yatırım oturumlarına, C düzeyinde ağ oluşturma ve içgörülere erişim kazanacak.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA