25 Ekim 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C
  • Antalya21°C

GAZETECİ ALEV ÇUKURKAVAKLI'NIN 'SEÇKİN SINIF YALANLARI' YAYINLANDI

Gazeteci Alev Çukurkavaklı’nın yalanlara karşı, doğruların yer aldığı üçüncü kitabı ‘Seçkin Sınıf Yalanları’ Ankara’da Akasya Kitap tarafından yayınlandı.

Gazeteci Alev Çukurkavaklı'nın 'Seçkin Sınıf Yalanları' yayınlandı

08 Aralık 2007 Cumartesi 10:40

İSTANBUL- Gazeteci Alev Çukurkavaklı’nın üçüncü kitabı ‘Seçkin Sınıf Yalanları’ Ankara’da Akasya Kitap tarafından yayınlandı. Çukurkavaklı, tanıtım yazısında kitabını şöyle anlatıyor: Bu kitapta yalanlara karşı, doğruları okuyacaksınız

Hiçbir zaman ‘şıh’ ya da ‘şeyh’ uçmadı; biz uçurduk onları.

Uçurduk da ne oldu; kullanıldık. Hem de kanımız emilerek, aşağılanarak!
Kitabımızda, o ‘yalandan’ seçkin olan sınıfın ‘yalanlarına’ karşı doğruları koyduk ortaya.

Bir yalancı tarihle aldatılmalarımızı koyduk!

* Mustafa Kemal’i kim zehirledi? * Dünyada ilk kez bir köşk raylar üzerinde taşınırken Zsa bekâretini kime veriyordu? * Mehmet Ali Erbil’in dedesi cinayet işlerken Kemal Derviş’in dedesinin başı neden vuruldu? * Mevlana ve Nasreddin Hoca arasındaki casus ve homo tartışmasının altında ne yatıyordu? * Yunus Emre niçin dergâhtan kovuldu? * Osmanlı padişahlarının sonları nasıl oldu? * Troya savaşının intikamını nasıl aldık?

* Hazreti Muhammed’in resmi var olmasına var da, nerede? * Hırsız yazarlarımız kimler? * Kedi ve köpek katleden müzisyen ve yazarlar dünyayı, halkımızı nasıl aldattı? * Borsa medya patronunca nasıl yağmalandı? * Kim, Kurtuluş Savaşı biter bitmez Yunanlılar’la otaklık kurup Marmaris’in madenlerini sattı? *Türk Basın Tarihi’nin yazarı Hıfzı Topuz neden eksik yazıyor? * Polat Holding’in temeline konan paranın sahibi kim? * Sabahattin Ali cinayetinde ihbarcı Aziz Nesin mi? * Aziz Nesin’den başlayan zincirde F. Altaylı, T. Özkan, E. Çölaşan, U. Mumcu MİT’e ne işler yapıp bilgi verdi, hangi dosya taşıdı? * Murat Bardakçı’nın, Emin Çölaşan’ın babaları ajan mıydı? *PKK nasıl kuruldu, MKE’nin silah ve mermileri PKK’ya nasıl gitti? * Öcalan, MİT ve PKK üçgeni mi var? * Mumcu’yu kim öldürdü?

***

Kitap hakkında daha ayrıntılı bilgiyi www.akasyakitap.net adresinden edinebilirsiniz.

Akasya Kitap : 0 312 432 51 42

akasyakitap@gmail.com

akasyakitap@hotmail.com

İstanbul irtibat:

YA DA Dağıtım

0212 248 08 39

SON DAKİKA