20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya22°C

“GAZETE BEŞİKTAŞ” 20 YILDIR İSTANBUL’DA YEREL BASININ LİDERİ

Gazeteci İsmail Baştuğ yönetiminde Beşiktaş Medya Grup’un yayınladığı “Gazete Beşiktaş” yazılı basının yaşadığı her türlü zorluklara rağmen yayınını sürdürüyor.

“Gazete Beşiktaş” 20 yıldır İstanbul’da yerel basının lideri

17 Ocak 2022 Pazartesi 13:00

İSTANBUL- İstanbul’da yerel gazetecilikte 20 yıldan bu yana başarıyla yayıncılık yapan Beşiktaş Medya Grup’un yayınladığı “Gazete Beşiktaş” yazılı basının yaşadığı her türlü zorluklara rağmen yayınını sürdürüyor.

2022 yılında Siyasi, Kent, Spor balıkları altında 3 gazete birden yayınlayan Beşiktaş Medya Grup Başkanı İsmail Baştuğ, “Ekonomik krizin yaşandığı bir dönemde Beşiktaş'ın ve Beşiktaşlı'nın sesi olarak ilk ve tek gazetesi olan Gazete Beşiktaş'ı her ay düzenli olarak yayınlıyoruz. Gazetecilik dışında başka bir iş yapmalışımızın getirdiği özgürlükle bağımsız yayıncılık yapmanın huzurun yaşıyoruz” dedi.

gazete-besiktas-003.jpg

SAHTE GAZETECİLERE DİKKAT!

Aynı zamanda internet üzerinden haber sitesi, radyo ve web tv ile 7 gün 24 saat kesintisiz yayın yaptıklarını belirten İsmail Baştuğ, son zamanlarda gazetecilik mesleğinin bazı menfaat peşinde olanlar tarafından istismar edildiğine değinerek “Gazeteci olmayıp sözde gazeteci sıfatıyla sosyal medyada boy gösteren sahtekarlara da dikkat edilmesi gerekiyor. İnternet vazgeçilmez oldu. Ancak sapla saman birbirine karıştı. Bu gibi sahte gazetecilere karşı topluma uyarı yapmak da bizim görevimiz' şeklinde konuştu.

httpswww.turkiyeturizm.comgazete-besiktas-20-yildir-istanbulda-yerel-basinin-lideri-68471h.htm.jpg
gazete-besiktas-004.jpg

SPOR SİTESİNE, HABER SİTESİ EKLEDİK
İsmail Baştuğ, Gazete Beşiktaş olarak 20 yıldan bu yana Beşiktaş başta olmak üzere ülke gündemini izleyerek haber yaptıkların belirterek şunları anlattı:
“Beşiktaş.com.tr adlı spor ağırlıklı internet haber sitemize, gazetebesiktas.com.tr adı ile haber ve yorum ağırlıklı yeni bir site daha ekledik. Tüm yayınlarımızın başında tecrübeli basın kartı sahibi gazeteciler bulunuyor.*

gazete-besiktas.pngYAZILI BASININ YAŞAMASI GEREKİYOR
İnternet yayınlarında özel haberlerin yanısıra, tüm ulusal medya gazete sayfaları, spor yazarları ve güncel köşe yazılarının yer aldığını anlatan İsmail Baştuğ “Radyo Beşiktaş ve Beşiktaş Web TV adı altında internet ortamında kesintisiz yayınlarıız, sosyal medya hesaplarımız kısa sürede 250 binli rakamlara ulaştı” dedi. Teknoloji ile birlikte yazılı basının geri kalmaya başadığını belirten Baştuğ “Demokrasinin yerleşmesi, fikir hürriyetinin sağlanabilmesi ve yazım hayatının gelişmesi için, yazılı basının kesinlikle yaşaması gerekiyor. Ancak teknolojiye de ayak uydurmak zorundayız. Bu nedenle de ayakta kalabilmek için, sürekli atılım içinde olmak zorundayız” dedi.

gazete-besiktas-005.jpg

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA