20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya23°C

GATWİCK, ROTA AĞI DÜZELİRKEN GÜNEY TERMİNALİNİ YENİDEN AÇACAK

Gatwick Havalimanı yolcuları, bu yaz 30'dan fazla heyecan verici uzun mesafeli destinasyon arasından seçim yapabilecek.

Gatwick, rota ağı düzelirken güney terminalini yeniden açacak

24 Mart 2022 Perşembe 21:00

LONDRA- Gatwick Havalimanı yolcuları, bu yaz 30'dan fazla heyecan verici uzun mesafeli destinasyon arasından seçim yapabilecek. Şu anda sunulan Bangkok, Quebec ve İslamabad gibi destinasyonlarla, havalimanı bu hafta sonu güney terminalini yeniden açacak.

Singapur Havayolları'nın bir yan kuruluşu olan Scoot, önümüzdeki aylarda Gatwick'ten yeni uzun mesafeli seferler sunan birkaç şirket arasında yer alıyor ve bugün Bangkok'a (ileride Singapur bağlantısıyla) üç haftalık seferini tamamen başlatıyor.

Norse Atlantic geçen hafta, havaalanında değerli yerlerini güvence altına alarak bu yaz uygun fiyatlı, uzun mesafeli rotalar başlatacağını duyurduğunda Gatwick'in en son yeni havayolu şirketi oldu. 

Air Transat, Gatwick'ten Kanada şehirleri Montreal ve Quebec'e sırasıyla 2 Mayıs ve 11 Mayıs'tan itibaren uçmaya başlayacak.

gatwick-havalimani.jpgQuebec'e giden yeni rota, Londra ile Kanada şehri arasında faaliyet gösteren tek doğrudan uçuş olacak. 

British Airways ayrıca 27 Mart'tan itibaren Gatwick operasyonlarına İslamabad'a günlük bir hizmet ekleyecek ve 28 Mayıs'tan itibaren New York hizmetini yeniden başlatacak, Qatar Airways ise Gatwick'ten Doha'ya günlük uçuşuna 5 Haziran'da devam edecek. 

BA, TUI, WestJet ve Air Transat tarafından işletilen Gatwick'ten, Kanada, Karayipler ve Meksika'daki noktaların yanı sıra Tampa, Phuket, Mauritius ve Doha da dahil olmak üzere çok çeşitli heyecan verici uzun mesafeli rotaların biletleri de satışta. Toronto, Vancouver, Cancun, Antigua ve Jamaika dahil. 

27 Mart'tan itibaren Gatwick, terminaller meşgul olabileceğinden yolculara erken gelmelerini tavsiye ediyor ve aynı zamanda tüm yolculardan - havayolundan bağımsız olarak - uçtukları terminali, havalimanına gelmeden önce havayolları ile kontrol etmelerini istiyor.

Gatwick Havalimanı havacılık geliştirmeden sorumlu başkan yardımcısı Stephanie Wear şunları söyledi: “Gatwick'ten fantastik uzun mesafeli rota seçeneklerine Bangkok, Quebec, Montreal ve İslamabad'ı eklemek, dünyanın dört bir yanındaki turistler ve işletmeler de dahil olmak üzere yolcularımız için harika bir haber. güneydoğu. 

"Scoot ve Norse Atlantic'in Gatwick ailesine katılması, Gatwick'in havayolları için önemini vurguluyor ve biz de bu yaz Qatar Airways'i yeniden havalimanında ağırlamaktan aynı derecede mutluyuz.

Salgının etkilerini takip ederek yeniden büyümeye bakarken, hedef yelpazemize daha uzun mesafeli rotalar eklemeyi ve dünyanın dört bir yanındaki insanları ve yerleri yeniden bağlamaya devam etmeyi umuyoruz.” 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA