20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

GAİA SPA İLE BAHAR TAZELİĞİ VE YAZA HAZIRLIK

Grand Hyatt İstanbul içinde yer alan Gaia Spa, baharın enerjisiyle yenilenmek ve yazı karşılamak isteyen misafirlerine özel programlar sunuyor. 

Gaia SPA ile bahar tazeliği ve yaza hazırlık

30 Mart 2021 Salı 12:15

İSTANBUL- Grand Hyatt Istanbul Gaia Spa, bahar canlılığını ve yazı, ışıltılı ve sağlıklı bir ciltle karşılamak isteyen misafirlerine birbirinden özel tazeleyici masajlarıyla yardımınıza koşuyor. 

Grand Hyatt İstanbul içinde yer alan Gaia Spa, baharın enerjisiyle yenilenmek ve yazı karşılamak isteyen misafirlerine özel programlar sunuyor. 

grand-hyatt-istanbul-gaia-spa,-.jpgDoğu ile Batı'nın, yeni ile eskinin kendi içindeki zıtlığını lüks bir ihtişamla harmanlayan Gaia Spa, kıtaların kesiştiği verimli toprakların bereketini ve yüzyıllar öncesinden gelen banyo geleneğini modern spa ve hamam kavramları ile birleştiriyor. 

grand-hyatt-istanbul-gaia-spa,--001.jpgYaz gelmeden cildinize iyi bir bakım yaparak yaza ışıltılı ve sağlıkla karşılamanız için bir program sunan Gaia Spa; 5 seans 40 dakikalık tüm vücut masajını 1.500 TL, 10 seans 40 dakikalık tüm vücut masajını ise 3.000 TL olarak misafirlerine sunuyor. Kampanya paketlerinden yararlanan misafirler ayrıca bir seferliğine 34 Restaurant’ta kahvaltı, Gaia Spa’da sauna ve hamam kullanma şansı da elde ediyor.

grand-hyatt-istanbul-gaia-spa,--002.jpgGaia Spa, rahatlatıcı ve enerji veren masaj terapileri ile zarif, modern spa terapileri ve otantik Türk ritüellerini birleştirerek eşsiz bir spa deneyimi yaşatıyor.
grand-hyatt-istanbul-gaia-spa,--002.jpggrand-hyatt-istanbul-gaia-spa,--003.jpg
grand-hyatt-istanbul-gaia-spa,--004.jpg
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA