23 Ekim 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C
  • Antalya17°C

FUARCILIK MECLİSİ BAŞKANI AYGÜL

TOBB Türkiye Fuarcılık, Organizasyon, Denetim ve Yönetim Danışmanlığı Meclisi Başkanlığına, Forum Fuarcılık Başkanı Bilgin Aygül seçildi.

Fuarcılık Meclisi Başkanı Aygül

09 Ocak 2008 Çarşamba 12:40

ANKARA- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye Fuarcılık, Organizasyon, Denetim ve Yönetim Danışmanlığı Meclisi Başkanlığına, Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Aygül seçildi. 

      

Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, Sadık  Badak'ın milletvekili olması nedeniyle boşalan başkanlık görevine, 3  aday arasından seçilen Bilgin Aygül, Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş, Forza Fuarcılık ve Organizasyon Hizmetleri A.Ş. ve 3F Turizm Seyahat Acentesi'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor.

 

Sektör sorunlarının belirlenmesi ve çözümü amacıyla 54 sektör meclisinin  oluşturulduğu TOBB bünyesinde çalışmalarını yürüten ''Türkiye Fuarcılık,  Organizasyon, Denetim ve Yönetim Danışmanlığı Meclisi'', sektörlerde ortak görüşlerin oluşturulmasını ve özel sektör ile yetkili merciler arasında bir temas noktası olarak kamu-özel sektör işbirliği ve ortaklığının geliştirilmesini hedefliyor.

SON DAKİKA