18 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C
  • Antalya25°C

FRED OLSEN, BOUDİCCA VE BLACK WATCH'I EMEKLİ EDİYOR

Fred. Olsen Cruise Lines Bolette ve Borealis'i filoya almaya hazırlanırken, Boudicca ve Black Watch adlı iki klasik gemiyi emekliye ayıracağını doğruladı.

Fred Olsen, Boudicca ve Black Watch'ı emekli ediyor

24 Ağustos 2020 Pazartesi 15:00

AMSTERDAM- Fred. Olsen Cruise Lines bugün, Holland America Line'dan satın alınan iki yeni gemiyi, Bolette ve Borealis'i filoya almaya hazırlanırken, Boudicca ve Black Watch adlı iki klasik gemiyi emekliye ayıracağını doğruladı.

Şirket, iki yeni geminin önümüzdeki yıl yeniden seyir başladığında Boudicca ve Black Watch için mevcut güzergahlarını devralacağını söyledi. Gemiler en son Amsterdam ve Rotterdam olarak Hollanda Amerika için işletildi.

KAPASITE YÜZDE 30 ARTıYOR
Bolette ve Borealis filoya katıldığında Fred Olsen'in genel kapasitesini kabaca yüzde 30 artıracak. Her iki gemi de 1.400 misafir taşıyor ve Fred Olsen'in küçük gemi deneyimine sadık kalırken yeni ve daha büyük ortak alanlara sahip bulunuyor.

boudicca-001.jpgİki klasik gemide gemi yolculuğu rezervasyon yaptıran konukların, rezervasyonları otomatik olarak Bolette veya Borealis'e aktarılacak ve yeni gemilerde ilk sefere çıkanlar arasında olacaklar. Ek kabinler Eylül ayı başlarında satışa çıkacak.

YENİ GEMİLERİN TANITIMI İÇİN SANAL YOLCULUKLAR
Peter Deer, Fred'in Genel Müdürü. Olsen Cruise Lines şunları söyledi:

“Sefer planlarına sırtımızı tamamlama aşamasındayız. Filomuzdaki iki yeni gemi ile bunu yapmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Emekli ettiğimiz Boudicca ve Black Watch gemilerinin misafirlerimiz ve bizim tarafımızdan çok sevildiğini biliyoruz. Ancak Fred için gelişme ve uzun ve parlak bir geleceğe bakmanın zamanı geldi. Yakında tekrar deniz yolculuğuna devam etme planlarımız hakkında daha fazla ayrıntı açıklayacağız, ancak bu arada birçoğunuzun iki gemimizi şık bir şekilde görmek için sanal veda yolculuklarımızda bize katılacağınızı umuyoruz."

VEDA SEFERLERİ DÜZENLENİYOR
Fred'in bir parçası olarak. Olsen'in sanal kruvaziyer programı olan şirket, Facebook'ta hem Boudicca hem de Black Watch için sanal veda seferleri düzenleyecek. Konuklar ve mürettebat, en sevdikleri fotoğrafları ve iki geminin anılarını paylaşmaya davet edilecek. Sanal yolculuklar 24 Ağustos Pazartesi gününden itibaren iki hafta sürecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA