06 Temmuz 2024
  • İstanbul29°C
  • Ankara29°C
  • Antalya37°C

FOLİE’DE İKİ GÜN BOYUNCA GECE GÜNDÜZ PARTİ KEYFİ

Kabaret tarzı eğlence anlayışını da beraberinde getire Folie, 23-24 Temmuz’da iki gün boyunca gündüz partilerine ev sahipliği yapacak.

Folie’de iki gün boyunca gece gündüz parti keyfi

20 Temmuz 2021 Salı 12:00

BODRUM- Bodrum Haremtan Koyu’nda açılan Folie Restaurant & Sea, denizin üzerindeki geniş güneşlenme platformu, hem damağa hem göze hitap eden deniz ürünleri, şık ambiyansı ve günden akşama uzanan eğlence tarzı ile “beach club” anlayışını yepyeni bir boyuta taşıdı.

METT Hotel & Beach Resort Bodrum’un içinde yer alan, canlı bir atmosferde kabaret tarzı eğlence anlayışını da beraberinde getire Folie, 23-24 Temmuz’da iki gün boyunca gündüz partilerine ev sahipliği yapacak. Eğlencesi, menüsü ve ambiansıyla marin rüzgarının hissedileceği partiye, tekneyle gelenleri özel sürprizler bekliyor.

folie.jpgMETT Hotel & Beach Resort Bodrum’un içinde geçtiğimiz ay açılan Folie Restaurant & Sea, alışılmış “beach club” kavramını değiştirerek deniz kenarında geçirilecek günü sabahtan günbatımına dek, bütünüyle yeniden tanımlıyor.

Haremtan Koyu’nda, denizin kıyısında, açıkhavada geniş bir platforma yayılan, restoran bölümünde ise Akdenizli bir menü sunan Folie, Bodrum’a yepyeni bir eğlence deneyimi de getiriyor. 23 ve 24 Temmuz’da öğle yemeğinde Folie’de olan konuklar, güneşin battığı saatlere kadar, marin temalı partide eğlenceye de doyacak. DJ Javi ‘nin yanı sıra saksafon ve tumba eşliğinde yapılan canlı müziğe, uluslararası dansçılar eşlik edecek.

folie-001.jpgTıpkı içinde konumlandığı METT Bodrum gibi telaşsız hizmet stili, gün boyu canlı müzik ve DJ performansları, eğlenceli ortamı ve tadı damaklarda kalan lezzetleri ile deniz kıyısındaki ideal bir tatil günü sunan Folie, 23-24 Temmuz tarihlerinde tekne ile denizden gelen konuklarına ise, ayrı birer sürpriz hazırlıyor!

METT Hotel & Beach Resort Bodrum

METT Hotel & Beach Resort Bodrum, Bodrum Marina’dan sadece birkaç dakika uzaklıkta, önünde apansız uzanan Akdeniz manzarası ve kristal berraklığındaki masmavi suları ile demirleyen tekneler ve plaj hayatının keyfini çıkaranlar için dingin, benzersiz bir ortam sunan Haremtan Koyu’nda yer alıyor.

Otelin özenle dekore edilmiş 72 odası ve 31 süit, loft ve özel villası mevcut. Teraslı ve bahçeli olanların yanı sıra, kendine ait özel havuzu olan villalar da konukların hizmetinde. Otelde ayrıca retro stilde tasarlanmış açık bir sonsuzluk havuzu, kapalı havuz, kiralanabilen kabanalar, geleneksel Türk hamamı, mindfulness uygulamaları sunan MOI Spa ve RAISE Fitness da bulunuyor.

Oteldeki konaklama deneyiminin merkezinde, uluslararası restoran konseptlerini dünya çapında hizmet kalitesiyle sunan, zengin bir yeme-içme ve eğlence anlayışı yer alıyor. Deniz kenarında, açık havada yenen provensal yemeklerinden, rahat bir atmosferde sunulan modern İtalyan mutfağına METT Hotel & Beach Resort Bodrum, kentteki yeme-içme sahnesini yeniden şekillendiriyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA