16 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara22°C
  • Antalya25°C

FITUR TURİZM FUARI TARİHİ KATILIMLA KAPILARINI AÇTI

FITUR 2022'nin açılış törenine İspanya Kral ve Kraliçesi, Dominik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Luis Abinader, UNWTO Genel Sekreteri Zurab Pololikashvili, İspanya Sanayi, Ticaret ve Turizm Bakanı Reyes Maroto katıldı

FITUR Turizm Fuarı tarihi katılımla kapılarını açtı

20 Ocak 2022 Perşembe 12:00

EMRE ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
MADRİD / İSPANYA
- 42’inci FITUR 2022 fuarı pandemi sonrası alınan tam önlemler altında önemli katılımla Madrid Casa Real a la Feria’da açıldı. Açılış törenine İspanya Kral ve Kraliçesi, Dominik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Luis Abinader, UNWTO Genel Sekreteri Zurab Pololikashvili, İspanya Sanayi, Ticaret ve Turizm Bakanı Reyes Maroto ve IFEMA Genel Müdürü Eduardo López-Puertas katıldı. Bunun sadece başka bir fuar olmadığını, Omicron varyantı nedeniyle Covid-19 salgınının ortasında son derece cesur bir girişim olduğunu belirtmekte fayda olduğu bildirildi.

42’inci-fitur-2022.jpeg

FITUR’DA 6.933 KATıLıMCı BULUŞTU
FITUR 2022’de toplam 56.700 m2 net alanda sekiz pavyon bulunuyor. Fuara İspanya destinasyonları, yeni şirketler ve 70'i resmi temsilcilikten 107 ülkenin katılımıyla önemli bir uluslararası buluşma sergileniyor. Toplamda 600 ana katılımcıyı bir araya getiren FITUR, toplam 6.933 katılımcıyı bir araya getirdi,

Ayrıca FITUR, destinasyonların ve öğrencilerini yüz yüzeyken, yaşanabilecek herhangi bir şehri önceden planlamak için seyahat etmeyi planladığınız yerleri planlamak için seyahat etmeyi planlayın. FITUR LIVEConnect 20 Aralık – 4 Şubat ​​arasında hizmet verecek…

kral-ve-kralice,-sabah-fiturun-acilisini-yapti-ve-iberia-standini-ziyaret-etti.-.jpeg
İspanya Kralı ve Kraliçe, sabah FITUR'un açılışını yaptı ve Iberia standını ziyaret etti.

TURİZMDE GÜVEN HEDEFLENDİ
Kraliyete ait Casa Real a la Feria’nın tüm tarihi boyunca Uluslararası Turizm Fuarı için sürekli olarak bir kez daha kullanılması bir onur olarak tanımlandı. Buna ek olarak, geleceğe güven ve turizmin bir hedef olarak ilerlemek için FITUR'un bu açılışı önem kazandı.

Fuar, pandemi sonrası küresel toparlanma, ekonomik ve sosyal kalkınma için bir kaldıraç olarak liderliğini yeniden kazandırıyor. Turizm faaliyetinin ihtiyacının farkında olarak bir adım ileri giderek 42. yılını kutluyor.. Bununla IFEMA MADRID, hem turistik aktiviteyi hem de iş turizmini öğrenmenin, bu yeni durumla güvenli bir şekilde yaşamanın ve çevrelerini gelecekte yaygınlaşması gereken önlem ve protokollere uyarlamanın gerekliliğine dikkat çekmek istiyor.

FITUR, bu amaca ulaşmak için büyük bir çağrı yapıyor. Uluslararası turizm açısından tüm değer zincirinin yeniden bir araya gelecek ve faaliyette başlamasına başlayacak yeni bir “normalliğe” dönüşe işaret ediyor.
Pazarda güven yaratmak, güçlü ve bir turizmin bir parçası olacak. Maksimum güven alınan FİTUR’da sağlık kntrolleri yanında tüm aşıların kontrollleri yapılıyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA