22 Ağustos 2024
  • İstanbul24°C
  • Ankara24°C
  • Antalya27°C

FITUR SPORTS, SPOR TURİZMİNİN GELECEĞİNİ BELİRLEYECEK

FITUR 2025, 22-26 Ocak tarihleri ​​arasında IFEMA MADRİD'de İspanya is Sport - AFYDAD iş birliğiyle düzenlenen spor turizmi bölümünün üçüncüsüne ev sahipliği yapıyor.

FITUR Sports, spor turizminin geleceğini belirleyecek

15 Temmuz 2024 Pazartesi 12:00

MADRID - FITUR, spor turizmi profesyonellerinin vazgeçilmez etkinlikleri arasında yer alan FITUR Sports'un üst üste üçüncü yılını duyurdu. IFEMA MADRID ve İspanya Spor Malzemeleri Üreticileri ve Distribütörleri Derneği SPAIN IS SPORT - AFYDAD tarafından düzenlenen bu bölüm, 22 - 26 Ocak 2025 tarihleri ​​arasında Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı'nın sinerjisinden yararlanacak. Üç temel alanı açık hava sporları, rekabetçi sporlar ve spor etkinlikleri ile hafta sonları halka yönelik sergilerin düzenleneceği Spor İş Seyahati olacak.

fitur-sports,.jpgİlk iki fuardan sonra, sosyoekonomik kalkınmanın temel itici gücü olarak turizm ve spor arasındaki bağlantıyı güçlendiren, ulusal ve uluslararası referansa sahip özel bir etkinlik olarak sağlam bir şekilde yerleşmiş olan FITUR içindeki alanlardan biridir. FITUR Sports, güçlü bir konferans programı aracılığıyla bilgi alışverişini teşvik etmeyi ve iş fırsatları yaratmayı amaçlamaktadır. Bu amaçla içeriklerin etrafında döneceği üç temel alan tanımlanmıştır: Doğa Sporları , Rekabetçi Sporlar. ve Spor Etkinlikleri ve Spor İş Seyahati .



Buna ek olarak FITUR Sports , Spor Konseyi (Consejo Superior de Deportes), Turespaña, UNWTO, CEOE, ADESP dahil olmak üzere ana kamu ve özel paydaşların yanı sıra spor ve turizmle bağlantılı farklı profesyonel federasyonlar ve dernekleri de dahil etmeyi başardı. yanı sıra büyük sponsorları da dahil ediyoruz.

FITUR Sports 2024 ( video özeti ) fuarın beş gününe yayıldı; 30 oturum, 100 konuşmacı ve 20 saatten fazla içerikle dolu üç profesyonel gün, günde binin üzerinde ziyaretçi, ayrıca sergi ve ağ oluşturma padel tenis kortunun içinde yer alan alan. Buna ek olarak, çevrimiçi yayın üç gün boyunca 8.000'den fazla izlenmeye ulaştı; bu da programın kalitesinin yarattığı yüksek düzeydeki ilgiyi ortaya koydu.

FITUR Sports 2025: haberler ve program önizlemesi

Bir önceki edisyonun başarısının ardından, FITUR Sports 2025, 22-24 Ocak tarihleri ​​arasında üç profesyonel günlük konferans ve yuvarlak masa formatını ve hafta sonu halka yönelik etkinliklerle sergileri tekrarlayacak.

Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı'nın başlamasına neredeyse altı ay kala FITUR Sports, üçüncü edisyonunun program ön izlemesini duyurdu:

22 Ocak Çarşamba: Spor ve açık hava aktif turizmi . Gelişen dinamikler, destinasyon yönetimi, ürün geliştirme ve deneyimler, sürdürülebilirlik, pazarlama ve ticarileştirme ilk gün odaklanılacak alanlardan sadece birkaçı.

23 Ocak Perşembe: Profesyonel ve rekabetçi sporlar . İkinci gün ise alanında uzman isimler takım sporları, antrenman kampları, turnuvalar, kampüsler, golf, elit sporcuların ihtiyaçları, rekabetçi takım seyahatleri, medikal seyahatler, spor turizmi tesisleri ve ekipmanlarındaki trendleri tartışacak.

24 Ocak Cuma: Spor etkinliklerinin stratejileri, etkisi ve mirası . Son profesyonel gün, spor etkinlikleri ve geniş katılımlı etkinlikler, biletleme ve VIP kurumsal ağırlama deneyimleri, Spor Pazarlama Seyahati ve MICE & Sports (spor sektöründe kurumsal seyahat) gibi ilgi çekici konuların yanı sıra, markalar, perakende ve spor turizmi arasında keşfedilecek sinerjiler.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA