20 Eylül 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara13°C
  • Antalya21°C

FİLİPİNLER, WTM23’TE KÜRESEL TURİSTİ YAKALAMAK İSTİYOR

Filipinler Turizm Bakanı Christina Garcia Frasco liderliğinde etkileyici sanatçıların yanı sıra usta dokumacılar, miksologlar ve baristalardan oluşan etkileyici bir kadroyla wtm23’te yer aldı

Filipinler, WTM23’te küresel turisti yakalamak istiyor

06 Kasım 2023 Pazartesi 16:00

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
LONDRA / İNGİLTERE
– Filipinler, Seyahat Pazarı (WTM) Londra 2023'te küresel izleyiciyi yakalamak istiyor. Özel olarak hazırlanan Filipinler Pavyonu, ülkenin temel gücüne, yani Filipin halkına bakışı sunuyor.
Turizm Bakanı Christina Garcia Frasco liderliğindeki Filipin delegasyonu, etkileyici sanatçıların yanı sıra usta dokumacılar, miksologlar ve baristalardan oluşan etkileyici bir kadroyla, Filipin misafirperverliği ve yeteneğinin senfonisiyle küresel turisti yakalamak istiyor.

filipinler,-wtm23’.jpgfilipinler,-wtm23’-001.jpgFilipin Pavyonu'nda ayrıca 30. Dünya Seyahat Ödülleri'nde Asya'nın Önde Gelen Turistik Mekanı olarak gösterilen tarihi Intramuros da bulunuyor. Ülkenin adaları arasında bir mücevher olan ve 2023 Condé Nast Travellers (CNT) Top 10'a göre Asya'nın en iyi 6.'sı olan Palawan; Filipinler'in ilk UNESCO Küresel Jeoparkı Bohol; ve 2023 CNT Okuyucu Seçimi Ödülleri için Asya'nın en iyi adalarından biri olan Siargao yer alıyor.
filipinler,-wtm23’-002.jpgfilipinler,-wtm23’-003.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA