23 Ekim 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C
  • Antalya17°C

FATİH GÜNAY: BODRUM KAZANACAK

Türsab Yönetim Adayı Fatih Günay, “Türsab Hepimizin ekibi Türsab yönetimine geldiğinde Bodrum turizmi ve seyahat acenteleri kazanacaktır

Fatih Günay: Bodrum kazanacak

20 Ekim 2015 Salı 10:00

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
BODRUM-
Türsab Hepimizin ekibinin Güney Ege Sorumlusu, Türsab Yönetim Adayı Kartaca Turizm’in sahibi Fatih Günay Bodrum’un Ege ve Akdeniz çanağında hakettiği gerçek turizm değerine kavuşması için turizmin 12 aya yayılması gerektiğini söyledi. 

emin-fatih-mugla.jpg
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak ve Türsab Yönetim Kurulu Adayı Fatih Günay birlikte Güney Ege'de seyahat acentelerini ziyaret ediyorlar.

pamukkale-byk1.20151020153206.jpg

pamukkale-byk2.jpg
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak ve Türsab Yönetim Kurulu Adayı Fatih Günay, gittikleri illerde Türsab Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanlarına nezaket ziyaretinde bulunarak, projelerini anlatıyorlar. Pamukkale TÜRSAB BYK Başkanı Turan Köseoğlu'nu ziyaret ettiler. Görüşmeye Kalehan Tour"un sahibi Himmet Kaynak ve TÜRSAB BYK görevlileri de katıldı.

Fatih Günay, “Türsab Hepimizin ekibi Türsab yönetimine geldiğinde Bodrum turizmi ve seyahat acenteleri kazanacaktır. Türsab Hepimizin ekibi olarak seyahat acentelerinin mutlu geleceğini belirleyecek önemli proJeler hazırladık. Hedefimiz Türsab’a değişim getirerek iyi pazarlama ve doğru kurumlarla işbirliği içinde Bodrum’da 12 ay turizmi yapmaktır” dedi.

fatih-gunay11.jpg

BODRUM’DA KAZANAN TURİZM OLACAKTIR
Bodrum’un bundan böyle çarpık yerleşim ve kontrolsüzlük nedeniyle kirlenmesine izin verilmemesi için Türsab yönetimine geldiklerinde çalışmaları sürdüreceklerini anlatan Fatih Günay “Bodrum’un marka değerinin yükselmesi, Akdeniz’in gözde turizm merkezi olması, altyapı sorunlarının halledilmesi sonucunda en çok kazanan sektör turizm olacaktır. Seyahat acenteleri başta olmak üzere turizmciler Türsab’ın yeni yönetimi öncülüğünde Bodrum turizmini yurtiçi ve yurtdışı etkinliklere katılarak daha kolay pazarlayarak kazançlarını artırma imkanı bulacaklardır” dedi.

fatih-gunay2.jpg

BODRUM-MİLAS HAVALİMANI 12 AY ÇALIŞMALIDIR
Bodrum-Milas Havalimanı’nın 1 kasım itisarıyla eski işletmecisi Astaldi firmasından ayrılarak TAV Havalimanı İşletmesi’ne geçmesinin Bodrum’a büyük fayda sağlayacağını belirten Fatih Günay “Antalya modeli örnek alınarak uçak seferlerinin 12 aya yayılması ve TAV’ın dünya çapında tanıtım gücünün olması Bodrum’a çok şey katacaktır. Ayrıca TAV’ın Türsab üyesi acentesinin olması bölgenin sağlıklı pazarlanmasına katkısı olacaktır” dedi.

fatih-gunay3.jpg

BODRUM’UN GELECEĞİNE HAZIR OLMALIYIZ
Fatih Günay, Bodrum’da bulunan D-Marin, Setur ve Palmarina marinalarının uluslararası pazarda zengin kesim için çekim gücü oluşturduğunu belirterek “Bodrum’un geleceği parlaktır. Bodrum, Akdeniz’de St.Tropez, Monako, Nice ve Montekarlo gibi dünya zenginlerinin uğrak yerleriyle birlikte anılıyor. Bodrum’un marka değerinin bu hızla yükselmesi karşısında bu gelişmeye paralel olarak alt yapısının kontrollu şekilde hazırlanması gerekiyor. Eğer Bodrum dünyanın gözdesi bir destinasyon markası oluyorsa, Türsab’ın yeni yönetimi olarak özel ve kamu sektörü ile işbirliği içinde geleceğe hazır olmalıyız” şeklinde konuştu.

fatih-gunay4.jpg

BODRUM MAVİ YOLCULUK CENNETİDİR
Türkiye’de dantel gibi kıyılara sahip olan Bodrum’un mavi yolculuğun doğduğu yer olduğunu belirten Fatih Günay şunları anlattı: “Mavi yolculuk için Bodrum’da özel bir konsorsiyum oluşturulması gerekiyor.
Bodrum’un mavi yolculuğu daha öne çıkarmak ve dünya piyasasında tanıtımını daha çok yapmak gerekiyor. Bir nehri veya kanalı olan ülkeler bu gibi gezileri daha disiplinli yapıyorlar. Bodrum’un Ege’nin dantel gibi kıyılarına ve tertemiz kıyılarına sahip olan deniziyle şansı daha çoktur. Bodrum mavi yolculuk cennetidir . Mavi yolculuğun gelişmesi için birlikte çözümler üretmek gerekiyor. Kıyılar korunmalı ve tesisleşmede daha dikkatli olunmalıdır Türsab Hepimizin ekibi olarak Türsab yönetimine geldiğimizde Bodrum’un mavi yolculuk sistemi için yeni projeler hazırladık.”

BODRUM’DA OTOGAR VE SANAYİ TORBA’YA TAŞINMALIDIR
Bodrum’un en büyük sorunlarından birinin şehir içi ulaşım olduğunu söyleyen Fatih Günay, alternatif yollar yapılması gerektiğini belirtti. Bir turizm bölgesi olan Bodrum’a yakışmayan otogar ve sanayinin şehir dışına çıkması gerektiğini anlatan Fatih Günay , Türsab’in yeni yönetimi olarak Bodrum’un çağdaş kentler gibi olması için kamu ve özl sektörle çal4şmalar yapacaklarını belirterek “Otogar ve sanayi Torba tarafına taşınabilir. Alternaif yol için hazırlanan projeler hayata geçirilebilir. Bodrum Türsab Yeniden ekibinin çalışmaları ile özlenen yapısına kavuşarak, daha çok değer kazanacaktır “ dedi. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA