20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

FAİRMONT QUASAR İSTANBUL’DA PAZARLAMA VE İLETİŞİME ATAMA

Fairmont Quasar İstanbul’un Pazarlama ve İletişim Direktörlüğü görevine Bilge Şener getirildi. 

Fairmont Quasar İstanbul’da Pazarlama ve İletişime atama

08 Ağustos 2019 Perşembe 16:00

İSTANBUL- Fairmont Quasar İstanbul’un Pazarlama ve İletişim Direktörlüğü görevine Bilge Şener getirildi. Fairmont markasının Türkiye’deki ilk oteli olan Fairmont Quasar İstanbul’un Pazarlama ve İletişim Direktörlüğü görevine Bilge Şener getirildi. Şener, Fairmont Quasar İstanbul’un tüm iletişim faaliyetlerinden sorumlu olacak.

fairmont-quasar-istanbul-006.jpgBoğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olan Bilge Şener, pazarlama ve iletişim sektöründe yirmi yılı aşkın tecrübeye sahip. Kariyerine Garanti Bankası Hazine Bölümü’nde başlayan Şener, sonraki dönemde Alice BBDO, Saatchi & Saatchi, Young & Rubicam, Zarakol Halkla İlişkiler ve Ogilvy PR’da çalıştı. Strateji ve marka yönetimi konusunda geniş deneyimi bulunan Bilge Şener, Fairmont Quasar İstanbul’daki görevine başlamadan önce Galataport ve Mandarin Oriental, Etiler projelerinin iletişim danışmanlığını yürütüyordu.

FAIRMONT HOTELS & RESORTS:

Yüz yılı aşkın bir otelcilik mirası bulunan Fairmont Hotels& Resorts, tüm dünyada konuklarına unutulmaz seyahat deneyimleri, düşünceli ve özenli hizmet ve eşsiz lüks oteller sunarak, gittikleri destinasyonu en gerçek haliyle deneyimlemeleri için çalışıyor. Tüm Fairmont otelleri, yerel öğelerden esinlenen restoranları, bar ve lounge’larının yanı sıra farklı tasarım ve iç mekanlarıyla da içinde bulundukları kentin enerjisini, kültürünü ve tarihini yansıtmayı hedefliyor. “Anları anılara dönüştürmek” sloganıyla yola çıkan Fairmont markasının, 80’in üzerinde oteli ve devam eden projeleri bulunuyor. Grupta, dünyanın ikonik otellerinden New York’daki The Plaza, Londra’daki The Savoy, Dubai’deki Fairmont The Palm, Şangay’daki Fairmont Peace Hotel ve San Francisco Fairmont gibi yapılar da bulunuyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA