05 Ekim 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara14°C
  • Antalya23°C

EXPLORE ANGOLA: AFRİKAYI DOĞUDAN BATIYA KEŞFE ÇIKAN TREN

Afrika'da Hint Okyanusu ve Atlantik Denizi arasında seyahat eden tren tatilcilere eşsiz bir deneyim sunuyor

Explore Angola: Afrikayı doğudan batıya keşfe çıkan tren

27 Ekim 2020 Salı 09:00

LUANDA / ANGOLA  - Afrika'da Hint Okyanusu ve Atlantik Denizi arasında seyahat eden tren tatilcilere eşsiz bir deneyim sunuyor. Bu tren çalışanlarına da macera yaşatıyor. Çoğu yolcuları Angola'yı da keşfeden Güney Afrikalılar oluşturuyor.  Trenin işletmecisi Rovos Rail'in tepe yöneticisi Rohan Vos, pandemi döneminde düzenlenen tanıtım yolculuğunu müşterileriyle birlikte yaptı.

explore-angola.jpg
Namibya'nın demiryolu ile Angola'ya bağlanmasını dört gözle beklediğini söyleyen Rohan Vos, koronavirüsten dolayı geçen yaz seferlerin iptal edildiğini söylüyor: "Tüm biletler satılmıştı. Bu yüzden bu sene iptal etmemiz bizim için çok üzücü bir durumdu. Gerçekten çok üzücü. Ve eminim ki bize rezervasyon yaptıran yolcular çok hayal kırıklığına uğradı. Ama her zaman gelecek yıl vardır. Gelecek yıl haziran, temmuz" dengesini sağlamak istiyoruz. Potansiyel var. Bu yüzden geleceği dört gözle bekliyorum."
Amerikalı turist David: "İnanılmaz bir macera oldu. Bunun bir parçası olmaktan onur duyuyorum. Harikaydı ve bunun olması için nelerin üstesinden geldiklerini hayal edemiyorum"dedi.
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA