20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya22°C

EVİATİON ALİCE ELEKTRİKLİ UÇAĞIN YOLCU KABİNİNİ TANITTI

Eviation Alice, 2026'da sabit kanatlı modeli hizmete sokmak için çalışırken yeniden tasarlanan prototipiyle ilk uçuşu yapmak için iyi hava bekliyor.

Eviation Alice elektrikli uçağın yolcu kabinini tanıttı

12 Aralık 2021 Pazar 12:30

ARLINGTON WA / ABD - Eviation Alice’in tamamen elektrikli uçağının altı yolculu bir yönetici kabinli versiyonunu tanıttı. Executive kabinde lavabo ve lavabo içeren tam donanımlı bir mutfak, ceket ve diğer kişisel eşyalarınızı koyabileceğiniz gardırop, her koltukta katlanabilir masalı yan panel, kişisel elektrik prizleri ve USB fişleri buluruyor Alice, 2026'da sabit kanatlı modeli hizmete sokmak için çalışırken yeniden tasarlanan prototipiyle ilk uçuşu yapmak için iyi havanın büyüsünü beklerken geliyor. Eviation Alice, dokuz yolcu ve iki mürettebatı barındıracak şekilde tasarlanmış bir elektrikli uçaktır. Şu anda geliştirme aşamasında olan konstrüksiyonu %95 oranında kompozit malzeme içeriyor, iki elektrik motoruyla çalışıyor ve ve bir T-kuyruğuna sahip bulunuyor.

eviation-alice.jpg

Altı fit dört inç genişliğindeki yönetici kabininde, tuvalet ve lavabo içeren tam donanımlı bir mutfak, ceketleri ve diğer kişisel eşyalarını koymak için gardırop, her koltukta katlanabilir masalı yan panel, kişisel elektrik prizleri ve USB bulunur. fişler. Yönetici versiyonuna ek olarak, Alice, tarifeli, alt-bölgesel havayolu hizmeti için dokuz yolcu koltuğu ve koltukları kaldırılmış bir kargo uçağı olarak sunulacak.

eviation-alice-001.jpgEviation CEO'su Omer Bar-Yohay, “Alice'in yönetici kabini, tamamen elektrikli zarafetin ve güzellik ile teknolojinin muhteşem bir karışımının özüdür” dedi. “Elektrikli havacılık yoluyla seyahatin geleceğini şekillendiriyoruz ve çok yakın vadede iş seyahatinin nasıl olabileceğine ve nasıl görüneceğine dair bir fikir vermek heyecan verici.”

eviation-alice-002.jpgEviation'ın kardeş şirketi MagniX tarafından üretilen iki Magni650 elektrikli tahrik ünitesiyle çalışan Alice, Honeywell'den bir uçtan uca uçuş kontrol sistemi, GKN'den kanatlar ve diğer hava yapıları ve BendixKing'den kokpit sistemleri kullanıyor. Tek hacimli, yüksek enerji yoğunluklu Alice pil enerji sistemi, şu anda mevcut pil hücreleri ve teknolojisinden yapılmıştır.
eviation-alice-003.jpgeviation-alice-.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA