20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya22°C

ESKİŞEHİR, QUESTA TERMAL SPA HOTEL YILIN OTELİ SEÇİLDİ

İtalyancada “görev” anlamına gelen otel markası Questa Termal SPA Hotel, görevini en iyi şekilde tamamlayarak “Yılın En İyi Oteli” kategorisinde birincilik ödülü kazandı.

Eskişehir, Questa Termal SPA Hotel yılın oteli seçildi

10 Ocak 2024 Çarşamba 13:00

ESKİŞEHİR - Questa Termal SPA Hotel, Eskişehir Palace'ta düzenlenen törende, 'Yılın en iyi oteli' kategorisinde birincilik ödülü aldı. Eskişehir’de düzenlenen “Yılın En iyileri” töreninde İtalyancada “görev” anlamına gelen otel markası Questa Termal SPA Hotel, işletmeciliği ile görevini en iyi şekilde tamamlayarak “Yılın En İyi Oteli” kategorisinde birincilik ödülü kazandı.

questa-termal-spa-hotel-.jpg

HEDEFİ YÜZDE 75 ORANINDA TUTTURDUK
Questa Termal SPA Hotel CEO'su Cem Lale, Questa Termal SPA Hotel ile Eskişehir’e değer kattıklarını belirterek şunları. Söyledi, “15 Aralık 2023 te açılan otel, bir yıllık işletmecilik faaliyeti sonucunda hedeflerini yüzde 75 oranında tutturdu. Hizmet kalitesi ve misafir memnuniyeti konusunda online satış portallarında 8.8 memnuniyet oranını yakalayarak Eskişehir’de ilki başardı. Questa Grubu olarak, aldığımız ödülle gurur duyuyoruz. Bu ödül, başarıyı, özveri ve çalışma sayesinde elde eden grubumuz için çok önemlidir.”

questa-termal-spa-hotel--001.jpg

2024’TE DAHA İYİSİNE KOŞACAĞIZ

XCem Lale, ödülü grubun gerçek gücünü oluşturan, her gün özveri ve tutkuyla çalışan tüm personel ile paylaştıklarını belirterek “Ödülü verenlere ve bizi bu hayat yolculuğumuz da yalnız bırakmayanlara teşekkür ediyoruz. Ödül bize 2024’de daha çok çalışacağımızın işareti oldu. Hizmet ve kaliteden ödün vermeyen bir anlayışla her gün daha iyisini yapmayı hedefledik” dedi.
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA