23 Ekim 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C
  • Antalya17°C

EROL ARSLAN EMSEY HASTANESİ'NDE

Erol Arslan, 2013’ten beri görev yaptığı MedicalPark Grubu’nda özellikle Ortadoğu ve Rusça konuşan ülkelerde yaptığı çalışmalarla dikkati çekmişti.

Erol Arslan Emsey Hastanesi'nde

04 Haziran 2015 Perşembe 11:00

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
ANKARA-
Türk turizminde uzun yıllar otelcilik sektöründe görev yapan ve Rixos Grubu’nda gösterdiği başarılardan sonra gelişmeye başlayan sağlık turizmine geçerek MedicalPark Hastaneleri Uluslararası Pazarlama ve Operasyon Grup Müdürlüğü yapan Erol Arslan, Emsey Hastaneleri sağlık turizmi biriminin başına geçti. Erol Arslan, 2013’ten beri görev yaptığı MedicalPark Grubu’nda özellikle Ortadoğu ve Rusça konuşan ülkelerde yaptığı çalışmalarla dikkati çekmişti. Erol Arslan halen Türkiye'nin sağlık turizminin dünyaya tanıtılması için faaliyetlerini sürdüren ve yurtıçınde, yurtdıında tanıtımları sürdüren Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi-THTDC Disiplin Kurulu üyeliğinde görev yapıyor.

erol-arslan2.jpg
Erol Arslan, Ankara'da düzenlenen Dünya Sağlık Turizmi Zirvesi'ne katıldı.

EMSEY HASTANESİ ÖZEL OPERASYONLAR YAPIYOR
Pendik Kurtköy’de bulunan ve son dönemde sağlık birimlerine yaptığı değerli doktor transferleriyle tanınan Emsey Hastaneli, bu kez yabancı hasta uzmanı, Erol Arslan’ı bünyesine kattı. Emsey Hastaneleri Uluslararası Pazarlama Direktörü Erol Arslan hastanenin bünyesinde bulunan kemik iliği nakli, kalp operasyonları ve kanser tedavilerindeki çalışmalarının dünyanın dikkatini çekeceğini söyledi. Arslan, Emsey Hastanesi'nin değerli doktorlarının dünyaya tanıtılması fırsatını bulduğu için gurur duyduğunu söyledi. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA